Orientari metodologice privind dezvoltarea culturala a comunitatilor etnice (comunitatea italiana) – Antonio SANDU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

19,50 lei

ORIENTARI METODOLOGICE PRIVIND DEZVOLTAREA CULTURALA A COMUNITATILOR ETNICE (COMUNITATEA ITALIANA)
Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2009 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         P

107 în stoc

SKU: 253 Categorii: ,

Descriere

ORIENTARI METODOLOGICE PRIVIND DEZVOLTAREA CULTURALA A COMUNITATILOR ETNICE (COMUNITATEA ITALIANA)

Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2009 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 200          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-177-3

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Cadrul conceptual al analizei institutionale si analizei de programe realizate in acest studiu are in vedere o dubla dimensiune, pe de o parte criteriul semnificatiei programului fata de obiectivele organizatiei, pe de alta parte criteriul eficientei programelor, sub aspectul modului de implementare, si impactului asupra grupului tinta. Au fost alese pentru exemplificare programe implementate in perioada 2003-2004 de Comunitatea Italiana din Romania, organizatie reprezentativa la acea data pentru minoritatea italiana. Rezultatele cercetarii au fost publicate in Revista de Cercetare si Interventie Sociala, din iunie 2004. Prezentarea sa in extensie in cadrul prezentului volum, are ca scop exemplificarea unui model de evaluare institutionala in domeniul protectiei comunitatilor etnice. (Autorul)


Domenii de interes:

  • asistenta sociala
  • sociologie
  • dezvoltare culturala
  • comunitati etnice

DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza antonio sandu

PROF UNIV. DR. HABIL. ANTONIO SANDU este cercetător coordonator al Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, directorul Editurii LUMEN şi preşedintele Asociaţiei LUMEN, autor, coautor sau coordonator a peste 40 de volume şi autor sau coautor a peste 150 de articole ştiinţifice în domeniul sociologiei, filosofiei, justiției restaurative, eticii aplicate, asistenței sociale etc. Contribuția originală a activității științifice a autorului pornește de la construcția socială a realității și construcționismului social, așa cum se prezintă acestea din perspectivă semiologică. Prof. Antonio Sandu analizează construcția socială a realității dezvoltând propria versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma constructivistă și teoria acțiunii comunicative.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN