Limbajul gestual. Comunicare si interpretare – Florea BARBU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

78,87 lei

LIMBAJ GESTUAL. COMUNICARE SI INTERPRETARE
Florea BARBU

LUMEN – Copyright © 2010 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 377          LIMBA: Română

ISBN:  978- 973-166-

2 în stoc

Descriere

LIMBAJ GESTUAL. COMUNICARE SI INTERPRETARE

Florea BARBU

LUMEN – Copyright © 2010 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 377          LIMBA: Română

ISBN:  978- 973-166-244-2

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Lucrarea de fata trateaza o multitudine de aspecte generate de pierderea auditiva, dintre care pe unele le-am amintit mai sus, atat sub aspect teoretic cat si sub aspect social si practic, oferind celor interesati o descriere mai realista a colectivitatii surzilor privita din interiorul acesteia. Intreg continutul cartii capata uneori tonul unui manifest, mai ales ca am fost privat total de auz inca din frageda copilarie si sunt un membru activ al acestei comunitati. In aceasta calitate pot oferi o perspectiva mai putin cunoscuta asupra problemelor cu care se confrunta aceasta colectivitate precum si unele solutii de rezolvare a lor. Am abordat, in acest context, eficienta serviciilor acordate de societate acestor persoane, care lasa inca foarte mult de dorit. Nu se omite nici o scurta privire istorica asupra unor momente din dezvoltarea organizatorica a acestei comunitati de la mici grupuri la organizatii reprezentative la nivel mondial, cum ar fi, de pilda, Organizatia Mondiala a Surzilor, care are statut de observator la ONU sau Uniunea Europeana a Surzilor, la care a aderat de curand si Asociatia Nationala a Surzilor din Romania. (Autorul)


Domenii de interes:

  • asistenta sociala
  • stiintele comunicarii
  • stiintele comunicarii
  • psihopedagogie speciala

EVENIMENTE ŞI RECENZII


RECENZIE 

CARAS, ANA. (2012). Review for the volume Body Language. Communication and interpretation, by Barbu Florea, published at Lumen Publishing House, 2011. Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala, 4(2), 167 – 170.

Volumul a apărut pornind de la ideea manifestării într-o lume guvernată de preconcepții privind adaptarea persoanelor cu deficiențe de auz la o viață socială activă, comunicare eficientă și dezvoltare personală și profesională și captează fragmente cotidiene ale unei comunități, în care individul este un personaj activ al cărui comunicarea este condiționată de limbajul semnelor. Volumul tratează aspecte dezirabile în construirea unei societăți bazate pe nediscriminare, egalitatea de șanse și drepturile fundamentale ale omului, probleme centrate în jurul persoanelor afectate de pierderea auzului și obligate să se adapteze ritmului social și cotidian de normalitate.

VEZI PDF


ACEASTA CARTE A FOST CITATA IN URMATOARELE LUCRARI


Informații suplimentare

Greutate1 kg

Author: Editura Științifică LUMEN