COLECŢII

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen 44222 Logo Editura LUMEN

DE 18 ANI, PROMOVĂM CREATIVITATEA ȘTIINȚIFICĂ ȘI CULTURALĂ ÎN ROMÂNIA!


Pentru că   DE 18 ANI FACEM IMPOSIBILUL O ACTIVITATE CURENTĂ,   am demonstrat cum se impune calitatea de la sine, prin selectarea riguroasă a titlurilor, am arătat că nu ne este teamă să fim deschizători de drumuri, sprijinind direcțiile inovatoare în știință, și am impus respectul pentru experiență în domeniile tradiționale de cercetare.

Pentru că   DE 18 ANI AVEM O VIZIUNE,   am contribuit la îmbunătățirea standardelor de calitate în domeniul social, științific și cultural din România, promovând etica în cercetare, colaborarea științifică și valoarea academică.

Pentru că   DE 18 ANI AM DEVENIT UN PUNCT DE REFERINȚĂ   în comunitatea științifică și culturală, datorită diversității de domenii de publicare și a numărului impresionant de autori care au aderat la viziunea noastră, publicând cu LUMEN monografii, tratate, teze, cursuri universitare, volume de proză scurtă, romane și volume de poezie.

Noi,   Editura Științifică LUMEN ȘI AUTORII NOȘTRI,   vă oferim astăzi dumneavoastră, cititorilor,  7 COLECȚII DE CARTE, care cumulează titluri din cele mai variate domenii ale cunoașterii și artei și care reflectă preocuparea noastră constantă de a aduce în oferta editorială titluri pe teme de actualitate, lucrări inter- sau pluri-disciplinare și literatură de calitate, pentru minte și spirit.


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Colectia JURIDICA

COLECȚIA JURIDICA

Include o selecție de titluri pentru o societate în continuă adaptare la vremuri, la schimbare, la noutate, la tendințele unei evoluții dinamice, într-o eră a globalizării, a organismelor multistatale și a organizațiilor internaționale de integrare. Este una dintre cele mai apreciate colecții ale Editurii LUMEN, întrucât cuprinde titluri din toate domeniile clasice ale dreptului, dar și din domenii în curs de formare, cum este biodreptul, și aduce în atenția cititorilor studii de doctrină, sinteze de jurisprudență, legislație comentată, compendii de teorii și controverse, analize sistemice, expuneri de istoria dreptului etc.

Vezi detalii și catalog editorial

 


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Colectia DEZVOLTARE SOCIALA

COLECȚIA DEZVOLTARE SOCIALĂ

Este o colecție despre evoluție socială, pornind de la mecanismele de schimbare a mentalităților prin dezvoltare individuală și promovare valorică, despre înțelegerea factorilor care influențează fundamental grupurile umane și societatea la nivel macro.  Este colecția care reflectă cel mai fidel viziunea LUMEN despre rolul științei: să conducă spre o societate centrată pe valori, spre o dezvoltare bazată pe etică, spre o recreere și readaptare sănătoasă la nou a mecanismelor sociale, pe toate planurile socialului: politic, administrativ, sociologic, al psihologiei sociale, al comunicării etc.

Vezi detalii și catalog editorial

 


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Colectia DIMENSIUNI CULTURALE

COLECȚIA DIMENSIUNI CULTURALE

Va aduce în bibliotecile dumneavoastră o compilație surprinzătoare și originală de titluri, fiind în același timp o colecție despre valorile trecutului, în care prezentul este un moment ce marchează diferența dintre a ne aminti și a uita, a repudia trecutul sau a-l valorifica, cât și despre viitorul pe care prezentul îl construiește, prin cultură, filosofie, artă, spiritualitate și istorie. Este colecția care creează un portret al spiritului LUMEN, o colecție despre viziune, plus-valoare și unitate în diversitate.

Vezi detalii și catalog editorial

 


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Colectia EDUCATIE MULTIDIM

COLECȚIA EDUCAȚIE MULTIDIMENSIONA

Există o responsabilitate a științei dincolo de beneficiile imediate pe care le aduce societății, anume aceea de a transmite cunoștințele din generație în generație, și odată cu asta, de a forma caractere și de a inspira înțelepciune. Este o colecție care se pliază pe responsabilitatea pe care și-o asumă LUMEN față de cititorii săi, aceea de a veni în sprijinul tinerelor generații, prin promovarea de lucrări cu caracter didactic-educativ prin care se caută în mod activ metode adaptate la vremuri, adecvate contextului și centrate pe beneficiari.

Vezi detalii și catalog editorial

 


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen LUMEN Proceedings

COLECȚIA CONFERENCE PROCEEDINGS

Longevitatea editoriala este o garanţie a calităţii. LUMEN Proceedings şi-a început activitatea în anul 2010. Universalitatea stiintei a impus politica de publicare open access, ca şi deziderat al LUMEN şi al colaboratorilor noştri de a face disponibilă ştiinţa tuturor celor interesaţi. Maturitatea editoriala rezida în tradiţia pe care Editura Științifică LUMEN, în colaborare cu Centrul de Conferinţe LUMEN şi Centrul de Cercetări Socio-Umane LUMEN, o are în organizarea de evenimente ştiinţifice de amploare, soldate cu publicarea de proceedinguri indexate în cele mai prestigioase baze de date internaţionale. Etica in publicare este un principiu care caracterizează fundamental activitatea noastră, Editura Științifică LUMEN fiind membră a COPE (Committee on Publication Ethics).

Vezi detalii și catalog editorial

 


 

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Handbook of research

COLECȚIA HANDBOOK OF RESEARCH

Este cea mai noua colecţie a Editurii LUMEN, lansată în anul 2018. În această colecţie veţi regăsi volume care reunesc sinteze, review-uri de literatură, microcercetări, dezbateri teoretice în domenii inovatoare ale ştiinţei, sau teorii emergente, care se remarcă pe plan internaţional ca fiind noi direcţii de analiză şi cercetare faţă de mainstream-ul ştiinţific. Colecţia vizează domeniul ştiinţelor socio-umane şi îşi propune să promoveze, curajos, inovativitatea şi originalitatea în cercetare.

Vezi detalii și catalog editorial

 


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Colectia POESISBELETRISTICA

COLECȚIA POESIS & BELETRISTICA

Emoție, exaltare artistică, senzații, întregul amalgam al sentimentelor umane așezate în rânduri de poezie și proză, scrise de autorii noștri din suflet, cu suflet…. pentru suflet. Asta vă propune un LUMEN cu imaginație, trăire autentică și spirit liber. Să nu vă fie teamă să visați, să îmbrățișați viața cu trăirile și experiențele ei, să vă bucurați de fiecare clipă și să transformați momentele libere în ore de lectură câștigate alături de cărți.

Vezi detalii și catalog editorial

 


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Colectia Carti in afara colectiilorÎn oferta editorială a Editurii LUMEN sunt incluse și o serie de Cărți în afara colecțiilor, volume care s-au remarcat prin valoarea și interesul pe care îl prezintă pentru cititori, astfel încât Editura Științifică LUMEN a dorit să le pună la dispoziția publicului său.

Vezi detalii și catalog editorial

 

 

 

 

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE