LUMEN OPEN BOOKS

Începând cu anul 2020, Editura Lumen a aderat la sistemul OBP (Open Books Publishers), un sistem de publicare a cărților științifice apărut în anul 2008 și care promovează accesul deschis (open access) pentru monografii, lucrări academice, ediții critice și manuale în științe umaniste, științe sociale și alte științe. Toate volumele publicate prin sistemul OBP sunt open access și sunt supuse sistemului de peer review. Volumele publicate în sistem OBP sunt disponibile în format PDF pe site-ul https://edituralumen.ro/ și pe site-ul Lumen Open Books, la adresa https://lumenpublishing.com/lumen-open-books/index.php/lumen

Depunerea, de către autori, a manuscriselor în limba engleză se face exclusiv prin intermediul sistemului OBP, iar începând cu data de 01 octombrie 2021, toate volumele submise spre publicare către Editura Lumen vor fi transmise de autori tot prin intermediul platformei Lumen Open Books, platformă prin care se va realiza și procesul de peer review.

Volumele colective sau cele pe capitole pot fi distribuite si prin sistemul de distributie Lumen Open Books, care cuprinde distributia pe capitole in format electronic.

Autorii pot submite manuscrise AICI

Vizualizează pe Lumen Books:

SANDU, A. (2020). Bioethics In Crisis or a Crisis of Bioethics? An Anthropology of the Pandemic in the Medicalized Society. Lumen.

OLIINYK, M., CLIPA, O., & STAWIAK-OSOSINSKA, M. (editori). (2020). Trends and Prospects of the Education System and Educators’ Professional Training Development. Lumen.

SANDU, A. (2013). Social Work Techniques. Lumen.