Centrul de Training și Consultanță LUMEN

Centrul de Consultanta si Training Lumen a aparut in anul 2009 prin reunirea programelor de consultanta, formare profesionala, de training, mentoring, coaching derulate de specialistii Asociatiei Lumen in parteneriat cu diverse institutii stiintifice, educationale sau culturale. Beneficiind ca organizatie de o vasta experienta anterioara de 15 ani in domenii precum managementul proiectelor, dezvoltarea organizationala, asistenta sociala, dezvoltare personala, dezvoltare culturala, promovarea brandului personal si de firma, programe de/si pentru tineret, centre virtuale de resurse, specialistii Asociatiei Lumen propun o serie de programe de formare si specializare in domenii de varf a practicilor sociale.

Filosofia Centrului de Centrul de Consultanta si Training Lumen din cadrul Asociatiei Lumen promoveaza o viziune centrata pe succes, pornind de la o serie de principii constructioniste. Parte dintre acestea scot in evidenta faptul ca organizatiile ca si indivizii se dezvolta prioritar pe acele domenii valorizate pozitiv.

Totodata programele oferite de Centrul de Consultanta si Training Lumen din cadrul Asociatiei Lumen sustin transformarea conventiilor sociale stricte in relatii de parteneriat pentru performanta atat la nivel organizational, cat si la nivel interindividual.

De asemenea Centrul de Consultanta si Training Lumen din cadrul Asociatiei Lumen poate oferi clientilor, la cerere, o oferta diversificata de cursuri in domenii precum: management, marketing, comunicare si relatii publice, noile media, asistenta sociala, formare profesionala, dezvoltare organizationala centrata pe succes, brandin personal si de firma, tehnici de vanzare, leadership, cursuri speciale pentru cadre didactice in domeniul pedagogiei apreciative si formarii profesionale centrate pe succes si apreciere, dezvoltare personala. Formatorii Asociatiei Lumen au in spate o larga experienta profesionala atat in programe cu finantare nationala cat si internationala.

Activitatea de consultanta are ca scop asigurarea unei game largi de servicii de consultanta. Activitate este derulata prin intermediul asocierii Centrului de Consultanta si Training Lumen, in calitate de furnizor a acestor servicii si Asociatia Lumen, in calitate de furnizor autorizat de programe de formare profesionala.

Domeniile de expertiza sustinute de realizarile si experienta dobandita in peste 15 ani de activitate, acopera atat activitatea organizatiilor nonguvernamentale, detinand o buna cunoastere a domeniu, cat si activitatile comerciale de prestari servicii si productie in diverse domenii.

Serviciile asigurate sunt personalizate si adaptate cerintelor fiecarui client, materializat in permanenta in masuri concrete si aplicate, cu monitorizarea permanenta a rezultatelor obtinute. Varietatea serviciilor de consultanta acopera o plaja extinsa indiferent de domeniul de activitate al beneficiarului, pornind de la domeniul acreditarilor de programe educationale, atragerii de finantari (elaborare cereri de finantare fonduri nerambursabile, management implementare proiecte), managementul organizatiilor, audit si expertiza etica, managementul resurselor umane (evaluarea personalului, training-uri instruiri si calificarea personalului, asistenta in schimbarea organizationala, teambuilding-uri), managementul riscurilor, etc., cu scopul obtinerii unei cresteri substantiale a performantei activitatii.