Propune un Manuscris

NE INTERESEAZĂ CALITATEA LUCRĂRII

ȘI NE PLACE SĂ CUNOAȘTEM OMUL CARE A SCRIS-O!


DACĂ EȘTI UN CERCETĂTOR DEBUTANT, NOI AVEM CURAJUL SĂ TE PROMOVĂM!


UN CERCETĂTOR CONSACRAT? NOI AVEM EXPERIENȚA POTRIVITĂ PENTRU PUNEREA ÎN VALOARE A UNEI CARIERE!


Editura Științifică LUMEN vă invită să propuneţi manuscrisele dumneavoastră după cum urmează:

  1. propune o carte –Începând cu anul 2020, Editura Lumen a aderat la sistemul OBP (Open Books Publishers), un sistem de publicare a cărților științifice apărut în anul 2008 și care promovează accesul deschis (open access) pentru monografii, lucrări academice, ediții critice și manuale în științe umaniste, științe sociale și alte științe. Toate volumele publicate prin sistemul OBP sunt open access și sunt supuse sistemului de peer review. Volumele publicate în sistem OBP sunt disponibile în format PDF pe site-ul https://edituralumen.ro/ și pe site-ul Lumen Open Books, la adresa https://lumenpublishing.com/lumen-open-books/index.php/lumen Depunerea, de către autori, a manuscriselor în limba engleză se face exclusiv prin intermediul sistemului OBP, iar începând cu data de 01 octombrie 2021, toate volumele submise spre publicare către Editura Lumen vor fi transmise de autori tot prin intermediul platformei Lumen Open Books, platformă prin care se va realiza și procesul de peer review. Volumele colective sau cele pe capitole pot fi distribuite si prin sistemul de distributie Lumen Open Books, care cuprinde distributia pe capitole in format electronic. Autorii pot submite manuscrise AICI
  2. propune un proceeding – vă rugăm trimiteți un e-mail la adresa edituralumen@gmail.com
  3. propune un articol – vă rugăm accesaţi platforma dedicată jurnalelor Editurii LUMEN

Înainte de propunerea unui manuscris, vă rugăm să vă asiguraţi că lucrarea dumneavoastră îndeplineşte următoarele cerinţe:

Aici puteți să vă informați cu privire la toate detaliile care v-ar putea interesa privind publicarea materialului dorit de dumneavoastră și procesul editorial, după cum urmează:

Pentru orice alte detalii care v-ar putea ajuta și pe care considerați că nu le găsiți în informațiile de mai sus, ne puteți scrie un e-mail la adresa edituralumen@gmail.com.

Așteptăm cu interes lucrarea dumneavoastră!

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE