Colecția Educație Multidimensională

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen 44222 Logo Editura LUMEN

COLECȚIA EDUCAȚIE MULTIDIMENSIONAPublica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Colectia EDUCATIE MULTIDIM

DESCRIERE:


COLECȚIA EDUCAȚIE MULTIDIMENSIONALĂ  reunește cărți din domeniile științele educației, psihologie, pedagogie, psihopedagogie specială, metodici, educație continuă, educație fizică și sport, educație alternativă, volume cu scop didactic, organizate sub formă de manuale universitare, cursuri universitare, lucrări de laborator, manuale și suporturi de curs pentru programele de formare, manuale pentru învățământul preuniversitar, auxiliare curriculare pentru învățământul superior și preuniversitar, culegeri, îndrumatoare metodice, dar și teze de doctorat, monografii, tratate și alte lucrări de valoare științifică deosebită despre actul și scopul educației.

Este o colecție care vine în sprijinul cadrelor didactice de toate specialitățile și nivelurile, de la debutanți și până la coordonatori și formatori științifici cu experiență consacrată în domeniile lor de expertiză, și care își propune să constituie un punct de pornire sau de referință în vederea elaborării materialelor specifice actului didactic, de formare și de supervizare științifică pentru toate categoriile de beneficiari de educație.

Vezi Catalogul Colecției Educație Multidimensională AICI

Colecția EDUCAȚIE MULTIDIMENSIONALĂ publică carte științifică în domeniile indicate mai sus, în conformitate cu Regulamentul editorial al Editurii LUMEN.


ECHIPA EDITORIALA


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza gabriel gorghiuCOORDONATOR COLECTIE – PROF. UNIV. DR. GABRIEL GORGHIU – Cadru didactic al Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației din cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

 

 

 

 

 

 


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza ana frunzaEDITOR RESPONSABIL COLECTIE – LECT. UNIV. ASOC. DR. ANA FRUNZA – Ana Frunză a obţinut titlul de doctor în filosofie în cadrul Universității Al. I. Cuza din Iaşi, România în anul 2014, cu teza “Către o nouă expertiză etică. Deconstruind valorile etice”. Este Cercetător ştiinţific III în cadrul Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN din Iaşi, România. Principalele ei domenii de interes sunt etica aplicată, filosofia aplicată, asistenţa socială, supervizarea serviciilor sociale, etica cercetării științifice, bioetica şi expertiza etică. În calitate de cercetător bursier în cadrul unui Program avansat certificat în etica cercetării, desfășurat de către Union Graduate College Center for Bioethics și Clinical Leadership (Schenectady, New York) in parteneriat cu Departmentul de Istorie Medicală și Etică a Universității Vilnius (Vilnius, Lithuania) a absolvit cursuri în „International Bioethics”, „International Research Ethics”, „Research Ethics”. (2016). O parte semnificativă a cercetării sale științifice se orientează în jurul construcției unor cadre de dezvoltare a expertizei etice  în  sfera  serviciilor  sociale,  urmărind  printr-o  metodologie  bazată  pe  deconstructivism, originat în filosofia derridiană, dezvoltarea unui nou model de expertiză etică – supervizarea de etică. Cercetările întreprinse până în prezent au la bază pe lângă reflecția asupra expertizei etice în domeniul practicii serviciilor sociale, și încercarea de identificare a valorilor etice constitutive ale practicii  sociale,  în  promovarea  cărora  expertiza  etică,  prin  diferitele modele  de  aplicare,  se antrenează. În sfera eticii cercetării, demersurile sale științifice au coroborat activitățile desfășurate în timpul Programului avansat de Etică a Cercetării, urmat în perioada 2014-2015, sprijinit de Fogarty International Center, National Institute of Environmental Health Sciences, National Heart Lung and Blood Institute, National Institute on Drug Abuse, USA. În acest program a desfasurat Proiectul de cercetare „Informed Consent between Theory and Practice in North – Eastern Region of Romania Medical Research Field”, in cadrul si LUMEN Research Center in Social and Humanistic Sciences, Iasi, Romania. Este lector universitar asociat în cadrul Universității “Ştefan cel Mare” din Suceava, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, România.

Vezi CV

Vezi lista de lucrari

Vezi pagina de autor


CATEGORII:


GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE