LiBRI. Linguistic and Literary Broad Research and Innovation

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen libri2

ISSN: 2068-0627JURNAL INDEXAT ÎN: ERIH PLUS; EBSCO; Google Academic; Zenodo; FigShare; Mendeley; The Linguist List; Search Works; CiteFactor; Integrity Ethics; Academic Journals Database; Fabula. La Recherche en littérature; OAJSE (Open Access Journals Search Engine); CiteFactor (Academic Scientific Journals); SEESAmE Publications; Socolar; La Criee; PIE

Numar curent – Ahiva – Submitere articolIstoric:


Primul număr al jurnalului LiBRI. Linguistic and Literary Broad Research and Innovation a fost publicat în anul 2010. In anii 2011, 2016 si 2017 a publicat cate doua numere pe an, iar in ceilalti ani a publicat cate un numar pe an, in continuare propunandu-si sa publice cate un numar pe an, alaturi de unul sau doua numere suplimentare.


Descriere:


LiBRI – LINGUISTIC AND LITERARY BROAD RESEARCH AND INNOVATION – Este un jurnal stiintific internațional pentru specialiști în lingvistică, literatură, studii culturale și domenii conexe. Temele de studiu ale jurnalului includ, dar fara a se limita in mod necesar la acestea: lingvistică, critică de text, critică literară, istorie, lingvistică istorică, semiotică, studii de documentare, bibliologie, studii informaționale, studii comparative în filologie, filozofie a limbajului, studii clasice, studii de limba si studii culturale legate de limbă, studii religioase legate de limbă (paleografie, limbi clasice utilizate în practicile și ritualurile religioase), sens și sensificare, antropologie culturală.

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS SITE