Colecția Dezvoltare Socială

COLECȚIA DEZVOLTARE SOCIAConsultă catalogul AICI

DESCRIERE:


COLECȚIA DEZVOLTARE SOCIALĂ cuprinde monografii, tratate, teze de doctorat, manuale și cursuri universitare, lucrări de laborator, manuale și suporturi de curs pentru programele de formare, manuale pentru învățământul preuniversitar, auxiliare curriculare pentru învățământul superior și preuniversitar, culegeri, îndrumătoare metodice și alte lucrări științifice de valoare deosebită în domeniile asistență socială, sociologie, psihologie socială, psihologia dezvoltării, intervenție socială, etică aplicată, studii de gen.

Începând cu anul 2018, prin reorganizarea colecțiilor de carte ale Editurii LUMEN, la Colecția Dezvoltare Socială au fost reunite Colecția Comunicare și Colecția Științe Politice și Administrație Publică, astfel încât în prezent, între cărțile Colecției Dezvoltare Socială se regăsesc și titluri din domeniile științele comunicării, studii europene, științe politice și administrație publică.

Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ publică carte științifică în domeniile indicate mai sus, în conformitate cu Regulamentul editorial al Editurii LUMEN.

 

CORDONATOR DE COLECȚIE – Prof. Univ. Dr. Habil. ANTONIO SANDU – Centrul de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea

 

 

 

REDACTOR RESPONSABIL COORDONATOR – Dr. ELENA GAFTON – cercetător în cadrul Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN

 

 

 

 

 

CATEGORII: