Colecția Poesis & Beletristica

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen 44222 Logo Editura LUMEN

COLECȚIA POESIS & BELETRISTICAPublica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Colectia POESISBELETRISTICA

DESCRIERE:


COLECȚIA POESIS & BELETRISTICA este o altfel de colecție… De ce? Pentru că nu este o colecție de poezie și ficțiune așa cum v-ați obișnuit. Este o colecție despre devenire umană, despre experiențe trăite, digerate în timp, în ascunzișurile tainice ale sufletului uman, acolo unde autorii lasă cititorii să pătrundă după lungi etape de introspecție individuală. Este o colecție despre împărtășirea valorilor, despre recontextualizarea existenței si devenirii trăirilor umane sub impulsul generator de schimbare al lumii înconjurătoare și al experiențelor, fericite sau nefericite, pe care oamenii le caută sau, uneori, pur și simplu nu le pot evita.

Veți regăsi în această colecție volume pentru toate stările și momentele vieții, pentru clipele de singurătate, când căutați un partener pentru călătoria prin gânduri și vă alegeți unul dintre autori, unul dintre volume, pentru momentele când aveți nevoie să citiți cuvinte despre stări pe care nu le puteți exprima, pentru zilele de relaxare în care o carte bună face deliciul orelor de reverie sau pentru zilele agitate, când nu veți dori decât puțină pace înainte de a trece din lumea viselor cu ochii deschiși, în cea a visurilor cu ochii închiși.

Colecția POESIS & BELETRISTICA publică carte beletristică și de poezie, în conformitate cu Regulamentul editorial al Editurii LUMEN.

CATEGORII:


GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE