Deschideri postmoderne in sociologie si asistenta sociala – Simona PONEA, Ecaterina-Maria PORUMB, Andreea RACLES, Catalin ROGOJANU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

44,50 lei

DESCHIDERI POSTMODERNE IN SOCIOLOGIE SI ASISTENTA SOCIALA
Simona PONEA, Ecaterina-Maria PORUMB, Andreea RACLES, Catalin ROGOJANU

LUMEN – Copyright © 2009 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: T

2 în stoc

SKU: 258 Categorii: ,

Descriere

DESCHIDERI POSTMODERNE IN SOCIOLOGIE SI ASISTENTA SOCIALA

Simona PONEA, Ecaterina-Maria PORUMB, Andreea RACLES, Catalin ROGOJANU

LUMEN – Copyright © 2009 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 138          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-142-1  

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Supervizarea face parte dintr-o agenda mai larga ce cuprinde asistenta sociala si medicala privind calitatetea, contabilitatea si eficacitatea serviciilor. Aceasta ofera un sistem ce vine in ajutorul practicantilor si asigura o calitate mai mare a serviciilor sau tratamentelor prin evaluarea practicii sau a serviciilor si este una din metodele ce ajuta agenda medicala si sociala a guvernului, prin incurajarea practicantilor in a invata din experientele lor la locul de munca.

Supervizarea este o activitate ce poate de asemenea sa contribuie la dezvoltarea profesionala continua a practicantilor, a carei importanta este recunoscuta de autoritatile abilitate in domeniu. Procesul de supervizare ajuta totodata practicantii sa-si imbunatateasca abilitatile de reflectare, ingustand „prapastia” dintre teorie si practica, si facand posibila o mai usoara intelegere a ceea ce presupune sa fii un profesionist in domeniu. (Autoarea)


Domenii de interes:

  • sociologie
  • asistenta sociala
  • postmodernitate
  • supervizare

Author: Editura Științifică LUMEN