Asistenta sociala aplicata. Tehnici de cercetare si modele de interventie – Antonio SANDU

45,00 lei

ASISTENTA SOCIALA APLICATA. TEHNICI DE CERCETARE SI MODELE DE INTERVENTIE
Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2013 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 236          LIMBA

9 în stoc

Descriere

ASISTENTA SOCIALA APLICATA. TEHNICI DE CERCETARE SI MODELE DE INTERVENTIE

Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2013 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 236          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-343-2

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Volumul de fata îsi propune o incursiune în cateva tehnici esentiale ale practicii asistentei sociale. Folosind argumente ale epistemologiei sociale, autorul introduce o prezentare a lucrului de caz si aduce în atentie aspecte importante ale consilierii în asistenta sociala. Cititorul este provocat sa exploreze aspectele metodologice ale consilierii si este îndemnat sa exerseze utilizarea tehnicilor NLP în cadrul interviului nondirectiv capabil de a conduce la o schimbare axata pe punctele tari ale clientului. Punerea în relatie a principalelor profesiuni utilizate în munca asistentiala creeaza contextul complex de abordare inter si multidisciplinara a practicii asistentei sociale, recunoscand aspectul de granita al disciplinei. (Autorul)


Domenii de interes:

  • asistenta sociala
  • interventie sociala
  • epistemologie sociala
  • Grounded Theory

MASS MEDIA SI SOCIAL MEDIA


ANTONIO SANDU – PUBLICAREA STIINTIFICA IN ASISTENTA SOCIALA

Prelegere sustinuta de Prof. Dr. Antonio Sandu in cadrul primei Editii a Scolii de Vara in Asistenta Sociala – Iasi, Manastirea Hadambu, 31 august – 1 septembrie 2018, organizatori: CNASR – sucursala teritoriala Iasi, Facultatea de Teologie – Asistenta Sociala Al. I . Cuza Iasi , parteneri: Editura Științifică Lumen Autorul opineaza ca asistenta sociala ca profesiune trans-disciplinara ar trebui sa fie inteleasa intr-o noua cheie epistemologica….


DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza antonio sandu

PROF UNIV. DR. HABIL. ANTONIO SANDU este cercetător coordonator al Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, directorul Editurii LUMEN şi preşedintele Asociaţiei LUMEN, autor, coautor sau coordonator a peste 40 de volume şi autor sau coautor a peste 150 de articole ştiinţifice în domeniul sociologiei, filosofiei, justiției restaurative, eticii aplicate, asistenței sociale etc. Contribuția originală a activității științifice a autorului pornește de la construcția socială a realității și construcționismului social, așa cum se prezintă acestea din perspectivă semiologică. Prof. Antonio Sandu analizează construcția socială a realității dezvoltând propria versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma constructivistă și teoria acțiunii comunicative.

Vezi detalii…

Informații suplimentare

Greutate0,5 kg

Author: Editura Științifică LUMEN