Manager de proiect. Modele operationale – Antonio SANDU, Simona PONEA, Oana BRADU

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen SANDU Modele operationale

MANAGER DE PROIECT. MODELE OPERATIONALE

Antonio SANDU, Simona PONEA, Oana BRADU

LUMEN – Copyright © 2011 – Colecția EDUCATIE MULTIDIMENSIONALA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 220          LIMBA: Română

ISBN:  978- 973-166-293-0

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

CUMPĂRĂ PRIN: Edituralumen.ro, Librărie.net, okazii.ro

VIZUALIZEAZĂ CARTEA PE Google Books

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

Lucrarea aduce in atentia cititorului o serie de aspecte privitoare la competentele managerului de proiect, scopul si obiectivele unui program de formare, designul propunerilor de finantare, bugetul proiectelor, gestionarea echipei, comunicarii si calitatii proiectului. Standardul ocupational Manager Proiect se aplica la toate sectoarele social-economice, in care activitatile se concep si se deruleaza pe baza unor proiecte de diferite marimi si complexitati. Managerul de proiect este considerat principalul factor de absorbtie eficienta a fondurilor comunitare. Ocupatia manager proiect este in mod concret prestata de toate persoanele care au responsabilitatea de a realiza si implementa proiecte la nivel operational, atat cu finantare interna, cat si externa, publica sau privata. De asemenea volumul contine si clarificari conceptuale ale unor termeni, cunoasterea carora este strict necesara ocupatiei de manager de proiect. Un exemplu ar fi delimitarea conceptuala a termenilor de proiect, program si propunere de finantare. (Autorii)


Domenii de interes:

  • volume cu scop didactic
  • manager de proiect
  • standard ocupational

CUPRINS


CAPITOLUL I (pp. 7-22) – Manager de proiect. Clarificări conceptuale

CAPITOLUL II (pp. 23-106) – Model de proiect în domeniul dezvoltării participării civice. Infodesk Europa

CAPITOLUL III (pp. 107-166) – Model de proiect în domeniul persoanelor cu disabilităţi. Model de proiect în domeniul ONG

CAPITOLUL IV (pp. 167-217) – Model de Proiect în domeniul comunităţilor interetnice multiculturale. «Integrare europeană şi interculturalitate»

BIBLIOGRAFIE (pp. 218-219)


DESPRE AUTORI


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza antonio sandu

PROF UNIV. DR. HABIL. ANTONIO SANDU este cercetător coordonator al Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, directorul Editurii LUMEN şi preşedintele Asociaţiei LUMEN, autor, coautor sau coordonator a peste 40 de volume şi autor sau coautor a peste 150 de articole ştiinţifice în domeniul sociologiei, filosofiei, justiției restaurative, eticii aplicate, asistenței sociale etc. Contribuția originală a activității științifice a autorului pornește de la construcția socială a realității și construcționismului social, așa cum se prezintă acestea din perspectivă semiologică. Prof. Antonio Sandu analizează construcția socială a realității dezvoltând propria versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma constructivistă și teoria acțiunii comunicative.

Vezi detalii…

SIMONA PONEA este asistent social, asistent de recrutare și a desfășurat activități de volunariat în cadrul asociațiilor cu specific umanitar. Deține diplomă de Master în cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice și de licență, specializarea Asistență Socială, ambele acordate în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Deține certificat de formator, având competențe în formarea adulților, analizare nevoii de formare și metodologia formării adulților. A publicat numeroase capitole, articole și recenzii în volume și reviste cu specific socio-uman.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN