LUMEN lanseaza www.librariavirtuala.com | magazin online de carte, si nu numai | 50% reducere la orice comanda pana la 1 mai 2021

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen banner libraria 1

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen banner libraria 1

Editura LUMEN are bucuria de a lansa Librăria Virtuală LUMEN, magazin online care va aduce publicului larg carte științifică, filosofie, beletristică, de dezvoltare personală, materiale didactice – cursuri, manuale, caiete de lucru, produse de papetărie și birotică, precum și obiecte care pot fi transformate ușor și fără efort în cadouri extraordinare pentru cei dragi. 

Librăria Virtuală LUMEN va pune la dispoziția publicului larg atât carte publicată prin Editura LUMEN, cât și titluri publicate de alte edituri. Suntem deschiși spre noi colaborari cu edituri, grupuri editoriale și de distribuție și suntem dispuși să învățăm din fiecare experiență nouă. 

Librăria Virtuală LUMEN este disponibilă la www.librariavirtuala.com și deși încă în lucru, avem deja un stoc de 500 de titluri de carte. Ne propunem insă să crestem tot mai mult, să vă oferim diversitate, calitate și nou, pe parcursul creșterii noastre. 

Lansarea librăriei virtuale LUMEN face parte din proiectul aniversar LUMEN 20, în 2021 LUMEN împlinind 20 de ani de activitate cu care ne mândrim!

Si pentru că dăruind vom dobândi, venim cu o ofertă de lansare deosebită:


Toate comenzile plasate online, pe www.librariavirtuala.com
până la 
1 mai 2021,
vor beneficia de 50% reducere.
Indiferent de valoarea comenzii
Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen www.librariavirtuala.com 50 1
Comenzile plasate în apropierea Paștelui se vor onora după perioada pascală, începând cu data de 05.05.2021.

Suntem la inceputul unui proiect in creștere, și pentru că vrem să devenim din ce în ce mai buni, oferind produse și servicii într-un mod profesionist și calitativ, vă invităm să ne fiți alături!

Trimiteți-ne orice sugestie de îmbunătățire a platformei Librăria Virtuală LUMEN.

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen improve lumen

Consultați www.librariavirtuala.com și ajutați-ne să o perfecționăm, scriindu-ne la adresa de email comenzi@librariavirtuala.com și spunându-ne în detaliu ce ați vrea să găsiți pe această platformă, de ce fel de îmbunătățiri are nevoie, pentru o formă optimizată și în acord cu nevoile voastre! Vă mulțumim că ne sunteți alături! 


Author: Editura Științifică LUMEN