Perspective semiologice asupra transmodernitatii – Antonio SANDU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

24,00 lei

PERSPECTIVE SEMIOLOGICE ASUPRA TRANSMODERNITATII
Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2010 – Colecția DIMENSIUNI CULTURALE

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 278          LIMBA: Română

ISBN:  978-

11 în stoc

Descriere

PERSPECTIVE SEMIOLOGICE ASUPRA TRANSMODERNITATII

Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2010 – Colecția DIMENSIUNI CULTURALE

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 278          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-270-1

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Volumul Perspective semiologice asupra transmodernitatii se constituie ca o incercare de a identifica radacinile unei paradigme culturale ce capata din ce in ce mai mult dinamism si anvergura: „paradigma holista” sau „paradigma transmoderna”.

Scopul acestei lucrari consta in identificarea modelelor culturale si patternurile cognitive care fac posibila deschiderea comprehensiva asupra paradigmei transmoderne. (Autorul)


Domenii de interes:

  • istorie universala, moderna si contemporana
  • istoriografie
  • istorie sociala, politica si militara
  • memorie colectiva
  • antropologie

DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza antonio sandu

PROF UNIV. DR. HABIL. ANTONIO SANDU este cercetător coordonator al Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, directorul Editurii LUMEN şi preşedintele Asociaţiei LUMEN, autor, coautor sau coordonator a peste 40 de volume şi autor sau coautor a peste 150 de articole ştiinţifice în domeniul sociologiei, filosofiei, justiției restaurative, eticii aplicate, asistenței sociale etc. Contribuția originală a activității științifice a autorului pornește de la construcția socială a realității și construcționismului social, așa cum se prezintă acestea din perspectivă semiologică. Prof. Antonio Sandu analizează construcția socială a realității dezvoltând propria versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma constructivistă și teoria acțiunii comunicative.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN