Mistere din Carpati – Diana Carmen CIARNAU, Ana- Maria MANDRA, Gabriela Gratiana ZAICA

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

30,00 lei

MISTERE DIN CARPATI
Diana Carmen CIARNAU, Ana- Maria MANDRA, Gabriela Gratiana ZAICA

LUMEN – Copyright © 2010 – Colecția POESIS & BELETRISTICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 188          L

2 în stoc

Descriere

MISTERE DIN CARPATI

Diana Carmen CIARNAU, Ana- Maria MANDRA, Gabriela Gratiana ZAICA

LUMEN – Copyright © 2010 – Colecția POESIS & BELETRISTICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 188          LIMBA: Română

ISBN: 978-973-166-223-7

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Fragment din volum:

Am hotarat ca in acest an sa mergem cu elevii intr-o excursie la Padurea Neagra. Cei douazeci de elevi si noi, cele trei profesoare, vom incerca sa spunem povesti referitoare la lucruri auzite din batrani. Pe parcursul a trei seri ne vom incanta auzul cu povesti infricosatoare care au in ele un sambure de adevar si care pun un semn de intrebare asupra existentei noastre.

Fiecare elev trebuia sa se gandeasca la o tema referitoare la strigoi, fantome, urma rea sau ce stiau ei despre acest tip de povestiri. Trebuia sa se gandeasca la o poveste care sa fie adevarata sau cel putin care a fost narata de un om mai in varsta. La inceput, fiecare s-a speriat la auzirea acestei teme, dar in cele din urma, dupa cateva discutii si o reimprospatare a memoriei, au fost incantati de aceasta idee. Dupa o calatorie destul de obositoare de la Oradea pana la Padurea Neagra, toata lumea s-a cazat si s-a odihnit putin. Pentru a ne mai destinde, am hotarat sa facem un foc de tabara, iar in jurul focului sa spunem povestile cu strigoi, urme rele, muma padurii si toate cele pe care ni le amintim.

 

Informații suplimentare

Greutate0,5 kg

Author: Editura Științifică LUMEN