Misterul evadarii gnomului – Bogdan Catalin MEREUTA

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

47,70 lei

MISTERUL EVADARII GNOMULUI
Bogdan Catalin MEREUTA

LUMEN – Copyright © 2012 – Colecția POESIS & BELETRISTICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 266         LIMBA: Română

ISBN: 978- 973-166-3

5 în stoc

Descriere

MISTERUL EVADARII GNOMULUI

Bogdan Catalin MEREUTA

LUMEN – Copyright © 2012 – Colecția POESIS & BELETRISTICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 266         LIMBA: Română

ISBN: 978- 973-166-329-6

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Autorul Bogdan Catalin MEREUTA s-a dovedit a fi un colaborator de seama al Editurii Lumen, imaginatia sa conducand la publicarea in 2010 a volumului , cu peste 170 de pagini, actiune vioaie, bine legata, desprinsa din lumea Internetului, a lui Harry Potter, a legendelor universale cultivate de canalele tv pentru copii unde povestile romanesti nu si-au facut loc. Una peste alta, o carte viguroasa, cu dialog viu, care lipseste uneori si din cartile unor autori consacrati.

Volumul Misterul evadarii gnomului, al autorului Bogdan Catalin MEREUTA, parcurge pe parcursula trei parti delimitate structural, o poveste extraodinara a unui nastrusnic print. Imaginatia autorului a dat frau liber unor intamplari cu totul aparte din viata unui print intovarasit cu… un spiridus. Intreaga poveste incepe odata cu sarbatorirea zilei de nastere a micului nostru print, care primeste in dar o cutie muzicala banala, in interiorul careia descopera o incredibila creatura de basm cu care porneste in adevarate aventuri.

 

Informații suplimentare

Greutate0,5 kg

Author: Editura Științifică LUMEN