Filosofie sociala – Antonio SANDU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

30,13 lei

FILOSOFIE SOCIALA
Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2012 – Colecția DIMENSIUNI CULTURALE

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 132          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-301-2

Descr

6 în stoc

SKU: 126 Categorii: ,

Descriere

FILOSOFIE SOCIALA

Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2012 – Colecția DIMENSIUNI CULTURALE

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 132          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-301-2

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Volumul urmareste sa creioneze principalele domenii de interes ale Filosofiei sociale in contemporaneitate, atat intr-o abordare istorica cat si tematica.

Volumul este structurat pe unitati de invatare, capitole si cursuri. Unele cursuri au in componenta o serie de problematizari suplimentare, marcate ca atare, cu un mai inalt nivel de abstractizare al informatiei. Pe langa acestea volumul cuprinde o serie de propuneri pentru teme de seminar ce pot fi abordate de studenti, in baza unor lecturi suplimentare. (Autorul)


Domenii de interes:

  • filosofie
  • sociologie
  • filosofie sociala

DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza antonio sandu

PROF UNIV. DR. HABIL. ANTONIO SANDU este cercetător coordonator al Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, directorul Editurii LUMEN şi preşedintele Asociaţiei LUMEN, autor, coautor sau coordonator a peste 40 de volume şi autor sau coautor a peste 150 de articole ştiinţifice în domeniul sociologiei, filosofiei, justiției restaurative, eticii aplicate, asistenței sociale etc. Contribuția originală a activității științifice a autorului pornește de la construcția socială a realității și construcționismului social, așa cum se prezintă acestea din perspectivă semiologică. Prof. Antonio Sandu analizează construcția socială a realității dezvoltând propria versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma constructivistă și teoria acțiunii comunicative.

Vezi detalii…

Informații suplimentare

Greutate0,5 kg

Author: Editura Științifică LUMEN