Etica profesionala si transparenta in administratia publica – Antonio SANDU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

80,32 lei

Editura Didactica si Pedagogica – Copyright © 2015

FORMAT: Tiparit        PAGINI: 318           LIMBA: Română

ISBN: 978-973-30-3778-1

3 în stoc

SKU: 614 Categorie:

Descriere

ETICA PROFESIONALA SI TRANSPARENTA IN ADMINISTRATIA PUBLICA

Antonio SANDU

Editura Didactica si Pedagogica – Copyright © 2015

FORMAT: Tiparit        PAGINI: 318           LIMBA: Română

ISBN: 978-973-30-3778-1


Descriere:

“Etică profesională şi transparenţă în administraţia publică” este un suport de curs pentru o disciplină de sinteză, cu un profund caracter transdisciplinar, menită să clarifice viitorilor funcţionari publici obligaţiile etice şi deontologice care le revin în exercitarea funcţiei publice. (Autorul)


Domenii de interes:

  • etica profesionala
  • transparenta profesionala
  • valori profesionale
  • administratie publica

DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza antonio sanduAntonio Sandu. Prof. Univ. Dr. Cadru didactic titular în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, cercetator coordonator in cadrul Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN. Principalele sale domenii de interes includ etica, bioetica, asistența socială și filozofia socială. Contribuțiile originale ale activităților științifice ale prof. univ. dr. Antonio Sandu pornesc de la construcția socială a realității și construcționismul social, văzute dintr-o perspectivă semiologică. Autorul analizează construcția socială a realității, dezvoltând propria sa versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma construcționistă și teoria acțiunii comunicative. Este autorul cărții: Construcția socială a realității ca acțiune comunicativă, publicată la Cambridge Scholar Publishing (2016), precum și a „Practicii de asistență socială: tehnici de cercetare și modele de intervenție: de la rezolvarea problemelor la anchetă apreciativă”, „Etică apreciativă”: O versiune construcționistă a eticii ”și„ Epistemologia social-construcționistă: o viziune transmodernă ”, toate trei publicate de Lap Lambert între 2012 și 2013. De asemenea, a scris mai mult de 20 de volume în limba română și engleză in domeniile filosofiei, sociologiei, sociologiei juridice, eticii, bioeticii.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN