Așchiută-Amalia-Gabriela MARINESCU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

25,00 lei

8 în stoc

SKU: 665 Categorie:

Descriere

AȘCHIUȚĂ

Amalia-Gabriela MARINESCU

LOGOS PANDA – Copyright © 2022 – Colecția Colecția Poesis & Beletristica

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 101         LIMBA: Română

ISBN: 978-606-95513-0-1

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Aşchiuţă nu este o simplă poveste a unui motan pus pe şotii, ci o întreagă istorie personală de familie. Plecând de la Comoara bunicului, ce are la bază o întâmplare reală, până la povestea Zinaidei, care la rândul ei este cât se poate de reală, întreg volumul de faţă cuprinde între paginile sale istoria familiei mele- din cele mai îndepărtate timpuri, până în prezent.

Aşchiuţă se adresează părinţilor copiilor şi educatorilor, îşi propune să aducă în prim-plan atmosfera tihnită a vremurilor de demult, precum şi importanţa legăturilor de familie, într-o manieră ludică, dar cu activităţi ce susţin dezvoltarea personală, autocunoaşterea şi întărirea legăturilor dintre părinte şi copil.

Aşchiuţă nu se vrea o simplă carte cu poveşti, ci un instrument util în dezvoltarea emoţională a tuturor cititorilor, purtându-i printr-un caleidoscop de emoţii şi trăiri, toate având la bază candoarea şi blândeţea familiilor profund iubitoare (Autoarea).


CUPRINS


Comoara bunicului (pp. 1-7)
Prada lui Aşchiuţă (pp. 8-21)
Maya şi lanul de floarea soarelui (pp. 22-29)
Dispariţia (pp. 31-37)
Motis, inimă vitează (pp.38-49)
Zinaida (pp. 50-65)
Ştima fântânii (pp. 66-75)
Recomandări pentru părinţi şi educatori (pp. 76-93)

Author: Editura Științifică LUMEN