Publică recenzia cărții alese de tine în jurnalele LUMEN

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen book review 2

Dacă ți-ai dorit mereu să publici însemnările tale, alege să începi această experiență alături de noi.
Iată ce îți propunem:
#1 alege un volum publicat la editura LUMEN, citește-l și scrie recenzia ta. Dupa evaluare, recenzia ta va fi într-un jurnal științific LUMEN în acord cu domeniul de specialitate al cărții alese, iar LUMEN va acoperi 100% costurile publicării. Pentru inspirație, vezi aici lista jurnalelor LUMEN: https://www.lumenpublishing.com/journals

#2 dacă inspirația pentru recenzia ta vine dintr-o altă carte decât cele publicate la Editura LUMEN, te sustinem în a-ți face cunoscut textul. Editura LUMEN îți oferă reducere la taxa de publicare (disponibilă pe website-ul fiecarui jurnal LUMEN ) și vine cu următoarea propunere:
– publicarea recenziei tale, în limba engleză sau română în jurnale internaționale (altele decât cele indexate în Web of Science): 50 euro/recenzie (consultă online la https://www.lumenpublishing.com/journals lista jurnalelor pentru a vedea specificul si conditiile de publicare)
– publicarea recenziei tale în limba engleză în jurnale indexate in Web of Science, ESCI și alte baze de date internaționale: 200 euro/ recenzie (redus de la 350 euro – consultă pagina oficială a fiecărui jurnal LUMEN indexat WoS- https://www.lumenpublishing.com/journals).

*Publicarea în jurnalele LUMEN care în momentul prezent nu solicită taxa de open access în acord cu website-ul oficial, este implicit gratuită.
*Publicarea în jurnalele LUMEN presupune trecerea manuscrisului tău printr-un proces de peer-review.
Șansa de a publica și de a deveni cunoscut/ citit/ citat este mai aproape decât ai fi crezut!
Așteptăm pe adresa edituralumen@gmail.com propunerile tale de recenzii. În propunerea ta, alături de textul recenziei, menționează și jurnalul LUMEN în care ai dori publicarea.

Author: Editura Științifică LUMEN