Reinventarea stangii – Gabriela CRETU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

27,50 lei

REINVENTAREA STANGII
Gabriela CRETU

LUMEN – Copyright © 2012 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 294          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-328-9

Des

5 în stoc

SKU: 430 Categorie:

Descriere

REINVENTAREA STANGII

Gabriela CRETU

LUMEN – Copyright © 2012 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 294          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-328-9

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Volumul Reinventarea Stangii contine o serie de articole cu caracter polemic, dar si eseuri cu caracter politico-educativ, fiind al patrulea volum dintr-o serie lansata in 2008 sub titlul Politica alternativa, publicate la Editura Științifică Lumen.

Volumele reunesc, fiecare in parte, texte care servesc drept argument sau ilustrare pentru o anume idee integratoare. Urasc „realismul” politic s-a vrut o denuntare a cinismului dominant in multe decizii. Textele din Femeile sunt de vina ofera instrumente utile in lupta cu prejudecatile sociale care insotesc femeia. Democratie virtuala vorbeste despre fragilitatea democratiei noastre si-i cauta explicatiile.

Asa cum autoarea sustine, volumul de fata este un strigat de alarma. Daca se intampla ceea ce nu ar trebui sa se intample si prea putini se opun, e pentru ca lipseste o forta de stanga puternica, vie, reactiva. O gandire politica alternativa, diferita, exista deja. (Editura Științifică LUMEN)


Domenii de interes:

  • stiinte politice
  • partide politice
  • inovare politica

Informații suplimentare

Greutate1 kg

Author: Editura Științifică LUMEN