Implicarea comunitatii in educatia pentru prevenirea factorilor de risc – Nicoleta Adriana FLOREA, Cosmina Florentina SURLEA, Mihaela Andreea URSU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

35,00 lei

IMPLICAREA COMUNITATII IN EDUCATIA PENTRU PREVENIREA FACTORILOR DE RISC
Nicoleta Adriana FLOREA,  Cosmina Florentina SURLEA, Mihaela Andreea URSU

LUMEN – Copyright © 2008 – Colecția EDUCATIE MULTI

3 în stoc

SKU: 338 Categorie:

Descriere

IMPLICAREA COMUNITATII IN EDUCATIA PENTRU PREVENIREA FACTORILOR DE RISC

Nicoleta Adriana FLOREACosmina Florentina SURLEA, Mihaela Andreea URSU

LUMEN – Copyright © 2008 – Colecția EDUCATIE MULTIDIMENSIONALA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 164          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-096-7

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1


Descriere:

Ritmul alert de dezvoltare a societăţii contemporane a determinat numeroase transformări şi restructurări în viaţa noastră, a tuturor. Analiza problematicii contemporane a condus la apariţia unor unor răspunsuri specifice, la apariţia „noilor educaţii” sau a unor noi conţinuturi – educaţia pentru respectarea drepturilor fundamentale ale omului, educaţia pentru sănătate, educaţia antreprenorială, educaţia pentru pace, educaţia ecologică, educaţia pentru participare şi democraţie, educaţia nutriţională, educaţia pentru schimbare şi dezvoltare, educaţia economică şi casnică modernă, educaţia pentru timpul liber, educaţia comunitară, educaţia pentru o nouă ordine comunitară, educaţia demografică, educaţia pentru prevenirea factorilor de risc etc. Lucrarea abordează aspectele teoretice privind educaţia pentru prevenirea factorilor de risc, prezintă cele mai importante tehnici de consiliere folosite în consilierea pentru prevenirea factorilor de risc, oferă informaţii despre programele de consiliere pe această temă şi înfăţişează rezultatele unui studiu ce vizează eduacţia comunitară pentru prevenirea factorilor de risc. (Autoarele)


Domenii de interes:

  • stiintele educatiei
  • sociologie
  • educatie pentru prevenirea factorilor de risc

Author: Editura Științifică LUMEN