Etică și integritate în educație și cercetare – Antonio SANDU, Bogdan POPOVENIUC (coordonatori)

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

70,60 lei

Nevoia acestei cărţi o vedem în aceea de a familiariza cititorul român cu o serie de exigenţe ale activităţii ştiinţifice, dar şi a celei educaţionale, considerate de noi ca un continuum în sfera educaţiei multidimensionale. Onestitatea dascălului sau a cercetătorului îşi pune amprenta pe rezultatele muncii acestuia, evidenţiate în generaţiile de discipoli sau în articolele, cărţile sau brevetele ce reunesc munca de cercetare. Dincolo de aceasta, însă, o serie de reguli unitare trebuie să rezulte din reflecţia etică, care să depăşească simplul umanism moral, către un acord al comunităţii interpretative a profesioniştilor în domeniu.

3 în stoc

SKU: 601 Categorie:

Descriere

ETICA SI INTEGRITATE IN EDUCATIE SI CERCETARE

Antonio SANDU, Bogdan POPOVENIUC (coordonatori)

TRITONIC Copyright © 2018

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 530          LIMBA: Română

ISBN: 978-606-749-398-6


Descriere:

Nevoia acestei cărţi o vedem în aceea de a familiariza cititorul român cu o serie de exigenţe ale activităţii ştiinţifice, dar şi a celei educaţionale, considerate de noi ca un continuum în sfera educaţiei multidimensionale. Onestitatea dascălului sau a cercetătorului îşi pune amprenta pe rezultatele muncii acestuia, evidenţiate în generaţiile de discipoli sau în articolele, cărţile sau brevetele ce reunesc munca de cercetare. Dincolo de aceasta, însă, o serie de reguli unitare trebuie să rezulte din reflecţia etică, care să depăşească simplul umanism moral, către un acord al comunităţii interpretative a profesioniştilor în domeniu. (Coordonatorii volumului)


Domenii de interes:

  • etica cercetarii
  • etica academica
  • bioetica
  • etica publicarii
  • cercetare pe subiecti umani
  • etica in educatie
  • normativitate etica
  • evaluarea etica a tehnologiilor

Author: Editura Științifică LUMEN