Etica si deontologie profesionala (editia a II-a)- Antonio SANDU

Suntem in vacanta! Vă mulțumim pentru interesul acordat editurii noastre! Echipa responsabila cu distribuția de carte este în vacanță până la sfârșitul lunii septembrie! Va așteptăm după 1 august!

44,81 lei

ETICA SI DEONTOLOGIE PROFESIONALA (editia a II- a)
Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2022 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 222          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-603-7

13 în stoc

SKU: 669 Categorie:

Descriere

ETICA SI DEONTOLOGIE PROFESIONALA (editia a II- a)

Antonio SANDU

LUMEN – Copyright © 2022 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 222          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-603-7


Descriere:

Volumul „Etica si deontologie profesionala” – autor Antonio Sandu, trateaza o serie de aspecte referitoare la etica si deontologie. Sunt prezentate: directii contemporane ale eticii aplicate, elemente constitutive ale eticii filosofice, concepte fundamentale in etica aplicata: responsabilitate, autonomie (auodeterminare), dreptate, justitie sociala, echitate, directii filosofice in definirea conceptului de autonomie, constructia sociala a legii si justitiei etc. (Editura Științifică LUMEN)


Domenii de interes:

  • etica aplicata
  • etica profesionala
  • deontologie profesionala

DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza antonio sandu

PROF UNIV. DR. HABIL. ANTONIO SANDU este cercetător coordonator al Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, directorul Editurii LUMEN şi preşedintele Asociaţiei LUMEN, autor, coautor sau coordonator a peste 40 de volume şi autor sau coautor a peste 150 de articole ştiinţifice în domeniul sociologiei, filosofiei, justiției restaurative, eticii aplicate, asistenței sociale etc. Contribuția originală a activității științifice a autorului pornește de la construcția socială a realității și construcționismului social, așa cum se prezintă acestea din perspectivă semiologică. Prof. Antonio Sandu analizează construcția socială a realității dezvoltând propria versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma constructivistă și teoria acțiunii comunicative.

Vezi detalii…

Informații suplimentare

Greutate0,5 kg

Author: Editura Științifică LUMEN