Lansare Editura Științifică LUMEN – COLECTIA JURIDICA la LIBREX Iasi

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Lansare juridica FB event

Ca urmare a acreditarii Editurii LUMEN in anul 2019 in domeniul ,,stiinte juridice ” de catre Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior, Editura Științifică LUMEN doreste sa sarbatoreasca alaturi de autori, referenti, colaboratori si, bineinteles, cititori acest moment de reconfirmare a calitatii unei colectii cu traditie pe piata de carte din Romania.

Lansarea Colectiei JURIDICA va avea loc pe data de 15 mai 2019 in Agora Ex Libris, nivel 0, Palas Mall, ca eveniment asociat Conferintei Stiintifice internationale LUMEN Rethinking Social Action, Core Values in Practice (RSACVP), Iasi, 15-17 mai 2019, in cadrul Targului de Carte Librex Iasi, 2019.

Organizator:

Editura Științifică LUMEN

Invitati:
Conf. Univ. Dr. CAMELIA IGNATESCU – Decan al Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava
Prof. Univ. Dr. AURORA CIUCA – Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava
Prof. Univ. Dr. ANTONIO SANDU – Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava

Moderator:
Drd. ALEXANDRA HUIDU – redactor-coordonator al Colectiei JURIDICA

Evenimentul este o RE-lansare, o RE-deschidere, o RE-aducere aminte si o RE-confirmare a viziunii promovate de Editura Științifică LUMEN, anume că dreptul nu se rezumă la a comenta legea şi jurisprudenţa, la sinteze de doctrină şi teorii, care fac obiectul multora dintre cărțile juridice clasice, dar o colecţie juridică trebuie să promoveze ştiinţa dreptului şi dreptul din perspectiva adaptării continue la vremuri, la nou. Dreptul nu este o ştiinţă în afara vieţii, ci o ştiinţă despre toate aspectele vieţii şi care le înglobează pe acestea, astfel că Editura Științifică LUMEN şi-a propus să promoveze şi să sprijine activ cercetarea transdisciplinară, interdisciplinară şi pluridisciplinară, care corelează ştiinţa dreptului cu alte ştiinţe, dar şi cu tendinţele societăţii actuale postmoderne, într-o eră a globalizării, dinamică prin esenţa sa.

COLECȚIA JURIDICA A Editurii LUMEN a publicat si îşi propune să publice in continuare carte juridică din domeniile tradiţionale ale dreptului, dar şi sa promoveze ramuri de drept noi, în curs de formare. Colecţia se axează nu numai pe cursuri universitare şi tratate, ci şi pe promovarea unor subiecte de nişă, mai dificil abordabile în cadrul ştiinţelor juridice, care promovează cercetarea ştiinţifică şi au ca scop modernizarea ştiinţelor juridice în general.

Editura Științifică LUMEN publica, de asemenea, o serie de jurnale stiintifice indexate BDI si axate cu prioritate pe domeniul dreptului: Logos Universality Mentality Education Novelty: Law; Logos Universality Mentality Education Novelty: Political Sciences & European Studies; European Journal of Law and Public Administration; Jurnalul de Studii Juridice; Anuarul Universitatii “Petre Andrei” din Iasi – Fascicula: Drept, Stiinte Economice, Stiinte Politice.

In domeniul cercetarii juridice transdisciplinare, Editura Științifică LUMEN ofera o gama larga de jurnale, indexate Web of Science sau BDI: Postmodern Openings, Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala, Eastern European Journal of Medical Humanities and Bioethics, Logos, Universality, Mentality, Educatio, Novelty: Logos Universality Mentality Education Novelty: Economics & Administrative Sciences; Journal of Mediation & Social Welfare.

Pentru detalii, va invitam sa vizitati
http://lumenpublishing.com/journals/

Author: Editura Științifică LUMEN