Editura Științifică LUMEN la Targul de Carte LIBREX Iasi, 2019

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen LUMEN la LIBREX FB event

Editura Științifică LUMEN participa si in acest an la Targul de Carte LIBREX de la Iasi. Puteti sa ne gasiti la nivelul 0 al Atriumului din Palas, unde reprezentantii nostri va vor sta la dispozitie cu oferta de carte, reduceri si preluare de comenzi.
Pentru ca suntem la noi acasa si pentru ca ne este atat de drag publicul de acasa, care mereu a fost alaturi de noi, entuziast, curios si dornic de mai mult, in acest an va oferim nu doar carte de calitate, ci si MAI MULT!
V-am pregatit o serie de evenimente in care noi sa va (re)intalnim pe voi, iar voi sa va (re)intalniti cu autorii nostri:

LANSAREA COLECTIEI JURIDICA – Miercuri, 15 mai 2019, ora 13.30, Agora Ex Libris, Nivel 0, Palas Iasi. Ca urmare a acreditarii Editurii LUMEN in anul 2019 de catre CNCSIS in domeniul stiinte juridice, (re)lansam aceasta colectie cu traditie in spatiul juridic romanesc.

LANSARE DE CARTE ,,COMPETENTA JUDECATORULUI DE CAMERA PRELIMINARA” – Editura Științifică LUMEN, 2019, Lect. dr. Autori Denisa Barbu, Georgiana Marina Niculae, Miercuri, 15 mai 2019, ora 14.00, Agora Ex Libris, Nivel 0, Palas Iasi.

LANSARE DE CARTE ,,CONSILIEREA FILOSOFICA APRECIATIVA” – Editura Științifică LUMEN, 2019, coordonator Prof. dr. Antonio Sandu, Miercuri, 15 mai 2019, ora 14.30, sala Mozart, Palas Iasi. Ca urmare a lansarii noii serii de carte LUMEN HANDBOOKS IN RESEARCH.

LANSARE DE CARTE ,,MICROCERCETARI IN SOCIOLOGIA SANATATII” – Editura Științifică LUMEN, 2019, coordonator Prof. dr. Antonio Sandu, Miercuri, 15 mai 2019, ora 15.00, sala Mozart, Palas Iasi.Ca urmare a lansarii noii serii de carte LUMEN HANDBOOKS IN RESEARCH.

LANSARE DE CARTE ,,ETICA SI INTEGRITATE IN EDUCATIE SI CERCETARE” – Editura Științifică Tritonic, 2019, coordonatori Prof. dr. Antonio Sandu si Conf. dr. Bogdan Popoveniuc,Miercuri, 15 mai 2019, ora 15.300, sala Mozart, Palas Iasi. Ca urmare a unei initiative a Centrului de Etica Aplicata a Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, cu sprijinul Centrului de Cercetari Socio-Umane LUMEN..

WORKSHOP REGÂNDIREA ACŢIUNII SOCIALE DIN PERSPECTIVĂ ETICĂ. PERSPECTIVE PENTRU PRACTICA SOCIALĂ – Miercuri, 15 mai 2019, sala Vivaldi (partea I) si Sala Mozart (partea a II-a), Palas Congress Hall, Palas Mall, Moderatori – Dr. Roxana Necula si Lect. dr. Polixenia Nistor.

Va asteptam pe toti cu drag!

Author: Editura Științifică LUMEN