PRIETENII LUMEN la LIBREX Iasi, 2019 – Pentru ca Romania citeste!

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen LUMEN la LIBREX FB event

Cu ocazia declararii anului 2019 ca fiind Anul Cartii in Romania, Editura Științifică LUMEN se alatura si ea campaniei ,,Romania Citeste!” printr-un proiect intitulat PRIETENII LUMEN – PENTRU CA ROMANIA CITESTE!

Cu ocazia participarii Editurii LUMEN la diverse manifestari expozitionale, evenimente culturale etc., intre care si Targul de Carte LIBREX Iasi, 2019, Editura Științifică LUMEN vine in intampinarea cititorilor sai fideli cu sponzorizari in carte in valoare de 100.000 lei.

Cartile incluse in program vor putea fi distribuite gratuit persoanelor interesate, in limita stocurilor disponibile la respectivul eveniment expozitional, singura conditie fiind ca persoana care doreste sa primeasca un cadou in carti sa accepte sa se fotografieze cu cartile in mana si cu mesajul PRIETENII LUMEN – PENTRU CA ROMANIA CITESTE! 

Fotografiile vor fi postate pe pagina de Facebook a Editurii LUMEN, cu mesajul Prieten al LUMEN, pentru ca Romania citeste! Numele persoanei va fi postat doar cu acceptul acesteia.

De asemenea, vor exista si alte campanii, de donatii de carte catre biblioteci, campanii pe Facebook, sponsorizari de evenimente cultural-artistice si stiintifice.

Un prim astfel de eveniment este Proiectul DIVON, la care LUMEN a fost partener, in care studenti de la Facultatea de Drept si Administratie Publica de la Universitatea din Suceava au primit cadouri in carti in valoare de 1.000 lei.

In perioada urmatoare, alte evenimente in cadrul campaniei PRIETENII LUMEN vor fi:

  • Salonul international de carte ALMA MATER LIBRORUM, editia a VI-a, 9-10 Mai 2019, Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, corp A, Suceava
  • Targul de carte LIBREX – Primavara cartilor la Iasi, 15-19 Mai 2019, Palas Mall, Iasi
  • Targul de carte BOOKFEST – editia a XIV-a, 29 Mai – 2 Iunie 2019, Romexpo, Pavilion B2, Bucuresti

Va asteptam sa aratam impreuna ca Romania citeste!

Author: Editura Științifică LUMEN