Misterul evadarii gnomului – Bogdan Catalin MEREUTA

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen MEREUTA Misterul evadarii gnomului

MISTERUL EVADARII GNOMULUI

Bogdan Catalin MEREUTA

LUMEN – Copyright © 2012 – Colecția POESIS & BELETRISTICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 266         LIMBA: Română

ISBN: 978- 973-166-329-6

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

CUMPĂRĂ PRIN: Edituralumen.ro, Emag

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

Autorul Bogdan Catalin MEREUTA s-a dovedit a fi un colaborator de seama al Editurii Lumen, imaginatia sa conducand la publicarea in 2010 a volumului , cu peste 170 de pagini, actiune vioaie, bine legata, desprinsa din lumea Internetului, a lui Harry Potter, a legendelor universale cultivate de canalele tv pentru copii unde povestile romanesti nu si-au facut loc. Una peste alta, o carte viguroasa, cu dialog viu, care lipseste uneori si din cartile unor autori consacrati.

Volumul Misterul evadarii gnomului, al autorului Bogdan Catalin MEREUTA, parcurge pe parcursula trei parti delimitate structural, o poveste extraodinara a unui nastrusnic print. Imaginatia autorului a dat frau liber unor intamplari cu totul aparte din viata unui print intovarasit cu… un spiridus. Intreaga poveste incepe odata cu sarbatorirea zilei de nastere a micului nostru print, care primeste in dar o cutie muzicala banala, in interiorul careia descopera o incredibila creatura de basm cu care porneste in adevarate aventuri.


CUPRINS


PARTEA I (pp. 5-70) – Joaca de-a detectivul

Un cadou neobişnuit; Vizita spiriduşilor; Munca unui detectiv; Destăinuiri; Un gnom neînţeles; Cărămizile Harnice; Un mister elucidat; Finaluri fericite; Încă nu s-a terminat!; Prea multe pentru o zi; Cascada de aur; Un pas înainte; Un inamic nevăzut; O misiune riscantă; Nişte tertipuri; O ultimă şansă; Invocarea; Gardul Stâncos; Testul capcană.

PARTEA A II-A (pp. 71-152) – Pădurea terorii

Peştera misterioasă; Muntele invizibil; Florarul; Petalele pieirii; Viaţa pe picior mic; Furnicile contraatacă; O înmormântare şi multă disperare; Câţiva amici bâzâitori; Să nu mori!; Peripeţiile foamei; Iluzia supravieţuirii; Vijelia finală.

PARTEA A III-A (pp. 153-264) – Se caută un suspect

Acasă; Ultima oprire, vulcanul; Bun venit în Infern!; Mărturisirea; Vânătorul; Între ciocan şi nicovală; Priponit; Evadarea; Un mic ocol misterios; La muzeu; Urmărirea; Cutremurul; Prietenul din spital; Planul lui Scărpinici; S-a-ntors roata!; Cum s-a petrecut totul; Cutia pandorei; Umbra copilăriei.

Author: Editura Științifică LUMEN