Marturisesc că sunt femeie – Alexandra HUIDU

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen HUIDU Marturisesc ca sunt femeie

MARTURISESC CA SUNT FEMEIE

Alexandra HUIDU

LUMEN – Copyright © 2017 – Colecția POESIS & BELETRISTICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 400          LIMBA: Română

ISBN: 978-973-166-495-8

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

CUMPĂRĂ PRIN: Edituralumen.ro, Libraria Virtuala

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

O poveste pasionala de dragoste, care acapareaza simturile si starneste visurile, dar care surprinde in acelasi timp prin faptul ca nu e doar realista, ci chiar plauzibila. O poveste in care dragostea nu este nici promisiune, nici rasplata, nici cadou al destinului, dar poate deveni un mod de viata. Pentru a ajunge aici insa, personajele trebuie sa isi traiasca experientele efervescente, sa faca pace cu trecutul, sa lupte cu propriile neputinte, temeri si fixatii si sa gaseasca echilibrul dintre iubire si raceala unei lumi corporatiste, in care nimeni nu este chiar asa cum pare…


CUPRINS


PROLOG (pp. 5-8)

CAPITOLUL I (pp. 9-15) – Eu pot disimula mai bine

CAPITOLUL II (pp. 16-28) – De mine are cine avea grijă

CAPITOLUL III (pp. 29-49) – Rezolvă tu!

CAPITOLUL IV (pp. 50-92) – Nu joci corect!

CAPITOLUL V (pp. 93-138) – Tu pe cine vrei?

CAPITOLUL VI (pp. 139-182) – Vezi că ai uitat să-mi zâmbeşti…

CAPITOLUL VII (pp. 183-236) – Eu ştiu cum îţi funcţionează mintea

CAPITOLUL VIII (pp. 237-328) – Il est florent, mon fiance

CAPITOLUL IX (pp. 329-382) – Vrei să… dansezi cu mine?

CAPITOLUL X (pp. 383-398) – Alesia mea, nu!


MASS MEDIA SI SOCIAL MEDIA


LANSARE AUTOR ALEXANDRA HUIDU, CONFERINTA LUMEN CATES 2017

Lansarea volumului I al romanului MARTURISESC CA SUNT FEMEIE , autoare Alexandra Huidu, in cadrul celei de-a IX-a Conferinte Stiintifice Internationale CATES 2017, 24-25 Noiembrie, Targoviste, Romania.


DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza cropata

ALEXANDRA HUIDU este doctorandă în cadrul Şcolii Doctorale de Sociologie a Universităţii din Oradea, România, în cotutelă cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. De asemenea, este cercetător în cadrul Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, Iaşi, România şi cercetător asociat în cadrul Laboratorului de Sociologia Familiei şi a Cuplului Conjugal din cadrul Institutului de Sociologie al Academiei Române, Bucureşti, România. Alexandra Huidu este licenţiată în drept a Universităţii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, deţine un master în specializarea ,,Ştiinţe Penale”, obţinut la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi a activat timp de 12 ani ca avocat în cadrul Baroului Iaşi, România.  Principalele sale domenii de interes vizează reproducerea umană asistată medical, statutul embrionului uman, cercetarea pe celule stem, ingineria genetică, etica cercetării pe subiecţi umani, pe care le abordează din perspectivă interdisciplinară: juridică, sociologică şi bioetică. Este autoarea volumelor„Incursiune în contractele aleatorii. Renta viageră și întreținerea” (Editura Științifică LUMEN, Iași, România, 2006) și  ,,Reproducerea umană medical asistată. Etica incriminării versus etica biologică. Studiu de drept comparat” (Editura Științifică LUMEN, Iaşi, România, 2009, ediţia a II-a revizuită şi adăugită în 2018), precum şi a mai multe studii şi articole în domeniile menţionate mai sus.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN