LUMEN celebreaza Ziua Mondiala a Filosofiei – 16 noiembrie 2023

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen news2023 november 2

Ziua Filosofiei este într-o strânsă legătură cu luna noiembrie deoarece o sărbătorim anual în cea de-a treia zi de joi a acestei luni. În afară de a fi o disciplină, filosofia este și o practică zilnică care poate transforma societățile și poate stimula dialogul între culturi. Încurajând exercițiul gândirii, confruntarea raționată a opiniilor, filosofia ajută la construirea unei societăți mai tolerante și mai respectuoase. Astfel, sunt posibile înțelegerea și răspunsurile la marile provocări contemporane, prin crearea condițiilor intelectuale pentru schimbare.

Editura Științifică LUMEN marcheaza in luna februarie 2024 o perioada de 23 de ani de excelență pe piața românească și internațională științifică și culturală, prin intermediul cărtilor, jurnalelor știintifice și volumelor de proceedings publicate. Va invitam sa faceti aceasta calatorie alături de noi, în povestea LUMEN, a cărtilor, volumelor de proceedings, jurnalelor știintifice și a autorilor nostri.

Publică-ți articolul științific cu o reducere de 50% | 

Anul acesta, Editura Lumen sărbătorește ziua mondială a filosofiei oferind autorilor pasionați oportunitatea de a-și publica articolul cu o reducere de 50%, pentru toate lucrările înscrise în jurnalul Logos Universality Mentality Education Novelty: Philosophy & Humanistic Sciences.

Jurnalul Logos Universality Mentality Education Novelty: Philosophy & Humanistic Sciences se bucură de o largă vizibilitate nationala si internationala, fiind indexat în: ICI Journals Master List – Index Copernicus; CEEOL; ERIH PLUS; Ideas RePeC; Econpapers; Socionet; CrossRef; KVK; WorldCat; Google Scholar, EBSCO.

Propune articolul tău în intervalul 8-20 noiembrie 2023, direct pe website-ul jurnalului https://lumenpublishing.com/journals/index.php/lumenphs/about/submissions

Doar articolele înregistrate online pe platforma jurnalului vor fi luate în considerare spre evaluare.

Înscrierile se derulează în perioada 8-20 noiembrie 2023.

În înscrierea articolului te invităm să urmezi condițiile de publicare disponibile pe site-ul oficial, și în secțiunea „comments to editor„ să menționezi codul “Article Proposal WPD2023free50%”

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen news2023 november 2

Author: Editura Științifică LUMEN