LUMEN celebreaza International Open Access Week 2019

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen LUMEN Journals open access week FB Cover

La nivel Global, din 2011, in fiecare ultima saptamana din Octombrie se celebreaza Saptamana Internationala Open Access. Evenimentul isi are originile in actiunile desfasurate incepand cu 2007 de catre Students for Free Culture si Alliance for Taxpayer Access, din SUA, in evenimentul “National Day of Action for Open Access”.
Tema anului 2019 este “Open for Whom? Equity in Open Knowledge” (http://www.openaccessweek.org).

LUMEN saluta eforturile open access depuse la nivel international, si se alatura celebrarii saptamanii open access, participand zi de zi la conturarea unui sistem de diseminare a cunoasterii transparent, accesibil, dar totodata echitabil din perspectiva participarii la comunicarea cercetarii.

LUMEN a construit o traditie editoriala de peste 18 ani, sustinand diseminarea cunoasterii atat prin publicare de carte, jurnale stiintifice, dar si prin organizarea de conferinte stiintifice internationale.

Toate jurnalele Editurii LUMEN sunt publicate in regim Gold Open Access.


Vezi toate jurnalele LUMEN open access


In Saptamana Internationala Open Access LUMEN 2019 beneficiaza de ofertele editoriale extraordinare:

Pentru participarea cu prezentare orala la conferinta 3rd LUMEN EDU 2019, jurnalele disponibile pentru propunere spre evaluare in vederea publicarii sunt: Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala (WoS, Clarivate Analytics), Moldavian Journal for Education and Social Psychology, Logos Universality Mentality Education Novelty: Social Sciences.


Inscrie-te la 3rd LUMEN EDU International Conference


Pentru participarea cu prezentare orala la conferinta 13th LUMEN CATES2019, jurnalele disponibile pentru propunere spre evaluare in vederea publicarii sunt: Postmodern Openings (WoS, Clarivate Analytics), Logos Universality Mentality Education Novelty: Social Sciences, Logos Universality Mentality Education Novelty: Philosophy and Humanistic Sciences, Eastern-European Journal of Medical Humanities and Bioethics, Journal for Social Media Inquiry.


Inscrie-te la 13th LUMEN CATES International Conference


*Reducerea aplicata publicarii va fi validata de prezenta fizica la eveniment  cel putin a autorului care sustine lucrarea inscrisa. 

  • Propune-te ca guest editor pentru un numar special intr-unul din jurnalele LUMEN si vei beneficia de reducerea integrala a taxei de publicare pentru nu mai mult de un articol propus spre evaluare, in calitate de autor.

Reducerea este aplicabila daca guest editorul cumuleaza un numar de 15 articole pentru numarul special coordonat. Evaluarea peer review a articolelor propuse in numarul special va fi realizata de catre referenti numiti si coordonati de catre guest editor, iar lucrarile acceptate vor fi ulterior supuse evaluarii de catre un referent al jurnalului. Trimite-ne propunerea ta de quest editor care sa includa un CV actualizat si o scrisoare de intentie la prlumen@gmail.com

  •  Iti place sa citesti si sa faci cunoscuta opinia ta despre cartea tocmai citita?! Noi iti publicam recenzia gratuit intr-unul din jurnalele LUMEN.

In oricare din jurnalele LUMEN poti propune spre publicare o recenzie a unui volum, doar daca aceasta a fost anterior prezentata in sectiunea dedicata din cadrul conferintelor Internationale 13th LUMEN CATES2019 si 3rd LUMEN EDU 2019. Pentru a-ti inscrie recenzia intr-una din conferintele LUMEN, fa-ti cunoscuta intentia si trimite-ne un sumar al volumului pe care doresti sa il recenzezi la lumenconference@gmail.com. Publicarea va fi posibila doar in urma evaluarii de tip peer review.

De 18 ani, LUMEN sustine comunicarea cercetarii prin excelenta editoriala!

Author: Editura Științifică LUMEN