LANSARE DE CARTE “DE-ACUM, TARZIU…”, AUTOR: ADRIAN CIOCIOMAN, EDITURA LUMEN, 2019

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Ciocioman Afis

Editura LUMEN vă invită la evenimentul online LANSARE DE CARTE “DE-ACUM, TARZIU…”, AUTOR: ADRIAN CIOCIOMAN, EDITURA LUMEN, 2019, organizat in cadrul editiei martie 2021 a Targului GAUDEAMUS Radio Romania (01-31 martie 2021).

Data si ora evenimentului: joi, 18 martie 2021, intre orele 12.00 si 13.00

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Editurii Lumen – https://www.facebook.com/EdituraLumen2001 -, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului – https://fb.me/e/27HD5Madv -, iar inregistrarea evenimentului va fi disponibila in cursul aceleiasi zile, pe canalul de Youtube al Editurii Lumen – https://bit.ly/3f3i60p

Invitati:
Autor – Adrian Ciocioman
Invitat – Drd. Stefan Barzu (Scoala Doctorala de Filosofie a Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii din Bucuresti)
Invitat – Drd. Andreea Neagu (Scoala Doctorala de Filosofie a Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii din Bucuresti)
Directorul Editurii Lumen – Prof. Univ. Dr. Antonio Sandu (Universitatea Stefan cel Mare din Suceava)
Moderator – Dr. Ana Frunza (editor – Editura Lumen)

Nici un vers nu se mai leaga in metafore abjecte, nici un cuvant nu se mai poate stoarce din simtirile mele nocturne. De o vreme amurgul s-a transformat intr-o simpla abjectie a naturii, iar elucubratiile mele diurne au devenit proverbiale – o simpla formalitate a fiintei. Poezia nu mai are nici un sens. Senzatiile mele au devenit salutare pentru omul de rand si nocive pentru insul creator. Paroxismul nu-si mai face simtita prezenta nici macar atunci cand plictisul atinge cote luciferice. Ce rost mai are sa scrii poezie daca suferinta ta nu mai este nucleul lumii, daca simtirile nu te nabusesc si nu evadeaza in versuri disparate? (Autorul)

Author: Editura Științifică LUMEN