Jurnalul Postmodern Openings – cotație 0,73 (Q2) in ESCI conform Web of Science – Journal Citation Report

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen IF PO WP

Distinsi autori, referenți, cititori și colaboratori ai Editurii Lumen,

Anunțăm cu deosebită bucurie clasarea deosebita a jurnalului Postmodern Openings în cotația ESCI efectuată pentru anul 2021 de către Web of Science (Clarivate Analytics, fosta Thomson Reuters, fost ISI). Jurnalul Postmodern Openings a obținut un Journal Citation Index de 0,73, fiind încadrat în Q2, în categoria Social Sciences- Interdisciplinary, poziția 106 din 263, conform clasamentului efectuat recent de Web of Science.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la succesul acestui jurnal: autorilor pentru ca ne-au oferit încrederea de a ne alege, referenților științifici pentru că au contribuit la continua creștere a calității științifice a jurnalului, cititorilor, pentru citarea articolelor publicate de jurnal. Ne-ați onorat și acum vă invităm pe toți să ne bucurăm împreună!

Jurnalul Postmodern Openings este indexat în Web of Science (WoS) – Clarivate Analytics (former Thomson Reuters)EBSCOICI Journals Master List – Index Copernicus; CEEOLIdeas RePeCEconpapersSocionetPhilpapers; KVK; WorldCatCrossRefGoogle ScholarGenamics JournalSeek

Puteți vizualiza site-ul jurnalului la adresa https://lumenpublishing.com/journals/index.php/po

Author: Editura Științifică LUMEN