Vol.10 | International Conference Globalization, Innovation and Development. Trends and Prospects (G.I.D.T.P.) – Ioana PANAGORET, Gabriel GORGHIU (editori)

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen GIDTP 2018

Vol. 10, 2020 | International Conference Globalization, Innovation and Development. Trends and Prospects (G.I.D.T.P.)

Ioana PANAGORET, Gabriel GORGHIU  (editori)

LUMEN – Copyright ©

2020 – Colecția CONFERENCE PROCEEDINGS

FORMAT: Tipărit

LIMBA: Engleza

ISSN (print): 2601 – 2510

ISSN (on-line): 2601 – 2529

ISSN–L: 2601 – 2510

ISBN:  978-1-910129-23-4 DISPONIBIL OPEN ACCES – Vezi volum

CUMPĂRĂ  ÎN ROMÂNIA PRIN: emag.ro, okazii.ro

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

Volumul intitulat ,,International conference globalization, innovation and development. trends and prospects (G.I.D.T.P.)”, editat de Ioana PANAGORET si Gabriel GORGHIU, a fost publicat ca urmare a Conferinţei Ştiinţifice Internationale ,,Globalization, innovation and development. Trends and prospects (G.I.D.T.P.)”, care a avut loc in perioada 11-13 Mai 2017 in Alexandria, Romania, organizata de Universitatea Valahia din Targoviste, Romania.


Domenii de interes:

  • globalizare
  • inovare stiintifica
  • dezvoltare durabila
  • inovare social in contextul globalizarii
  • dezvoltare in contextul globalizarii

Indexari in baze de date internationale:


CUPRINS


ACEASTA CARTE A FOST CITATA IN URMATOARELE LUCRARIDESPRE EDITORI


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza gabriel gorghiuPROF. UNIV. DR. GABRIEL GORGHIUCadru didactic al Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, are h-index 16 in Google Scholar si i10-index 36 in Google Scholar. A publicat peste 225 de articole si volume stiintifice, in autorat unic, ca si coautor sau in calitate de editor sau coordonator. A participar la sute de conferinte nationale si internationale, din tara si din strainatate.

Vezi detalii…

 

 

 

DR. IOANA PANAGORET – Decan al Facultății de Științe din Alexandria, Universitatea Valahia din Târgoviște, a ajuns la doctorat. în istorie în 2006 – subiect: Gaullismul și poziția Franței în procesul de construcție europeană. „Ordinul Meritul Educațional în Grad de Mare Ofițer” acordat de Președintele României pentru devotament și angajament în serviciile de educație și promovarea cercetării științifice în România. Distincția Gheorghe Lazăr Categoria I, diplomă de excelență acordată de Ministerul Educației și Cercetării din România.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN