EVENIMENTE organizate de Editura Științifică LUMEN la LIBREX Iasi 2019

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen LUMEN la LIBREX FB event

Intre 15-19 mai 2019 va asteptam cu surprize, promotii si evenimente la LIBREX IASI!

PRIETENII LUMEN – PENTRU CA ROMANIA CITESTE – Cartile incluse in program vor putea fi distribuite gratuit persoanelor interesate, in limita stocurilor disponibile, singura conditie fiind ca persoana care doreste sa primeasca un cadou in carti sa accepte sa se fotografieze cu cartile in mana si cu mesajul PRIETENII LUMEN – PENTRU CA ROMANIA CITESTE!

LANSAREA COLECTIEI JURIDICA – Miercuri, 15 mai 2019, ora 13.30, Agora Ex Libris, Nivel 0, Palas Iasi. Ca urmare a acreditarii Editurii LUMEN in anul 2019 de catre CNCSIS in domeniul stiinte juridice, (re)lansam aceasta colectie cu traditie in spatiul juridic romanesc.

LANSARE DE CARTE ,,COMPETENTA JUDECATORULUI DE CAMERA PRELIMINARA” – Editura Științifică LUMEN, 2019, Lect. dr. Autori Denisa Barbu, Georgiana Marina Niculae, Miercuri, 15 mai 2019, ora 14.00, Agora Ex Libris, Nivel 0, Palas Iasi.

LANSARE DE CARTE ,,CONSILIEREA FILOSOFICA APRECIATIVA” – Editura Științifică LUMEN, 2019, coordonator Prof. dr. Antonio Sandu, Miercuri, 15 mai 2019, ora 14.30, sala Mozart, Palas Iasi. Ca urmare a lansarii noii serii de carte LUMEN HANDBOOKS IN RESEARCH.

LANSARE DE CARTE ,,MICROCERCETARI IN SOCIOLOGIA SANATATII” – Editura Științifică LUMEN, 2019, coordonator Prof. dr. Antonio Sandu, Miercuri, 15 mai 2019, ora 15.00, sala Mozart, Palas Iasi. Ca urmare a lansarii noii serii de carte LUMEN HANDBOOKS IN RESEARCH.

LANSARE DE CARTE ,,ETICA SI INTEGRITATE IN EDUCATIE SI CERCETARE” – Editura Științifică Tritonic, 2019, coordonatori Prof. dr. Antonio Sandu si Conf. dr. Bogdan Popoveniuc,Miercuri, 15 mai 2019, ora 15.300, sala Mozart, Palas Iasi. Ca urmare a unei initiative a Centrului de Etica Aplicata a Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, cu sprijinul Centrului de Cercetari Socio-Umane LUMEN..

WORKSHOP REGÂNDIREA ACŢIUNII SOCIALE DIN PERSPECTIVĂ ETICĂ. PERSPECTIVE PENTRU PRACTICA SOCIALĂ – Miercuri, 15 mai 2019, sala Vivaldi (partea I) si Sala Mozart (partea a II-a), Palas Congress Hall, Palas Mall, Moderatori – Dr. Roxana Necula si Lect. dr. Polixenia Nistor.

Va asteptam pe toti cu drag!

Author: Editura Științifică LUMEN