Editura Lumen isi mareste echipa!

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen online shop 2

Editura Lumen isi mareste echipa! Si suntem gata sa te primim alaturi de noi! Daca stii bine limba engleza si Microsoft Word, stii sa folosesti Facebook si Instagram si esti o persoana sociabila, probabil ca esti exact ceea ce cautam.

Ce va trebui sa faci? Activitate de secretariat (raspuns e-mail-uri, comunicare cu autorii, bazele de date si distribuitorii), mentinerea si actualizarea paginii de Facebook si de Instagram a Editurii Lumen.

Jobul va fi cu norma intreaga, de 8 ore pe zi, care are avantajul de a se desfasura atat de la domiciliul tau, cat si de la sediul angajatorului, dupa caz (in functie de situatia epidemiologica, noi speram sa fim alaturi si fizic la sediul din Iasi, str. Sucidava, nr. 6), cu contract de munca pe durata determinata de 6 luni (care apoi, daca si tu vei simti ca ti-ai gasit locul alaturi de noi, va putea fi incheiat pe durata nedeterminata).

Asteptam un CV si cateva cuvinte de la tine pe adresa edituralumen@gmail.com , pana pe 15 iulie 2021. Absolventii promotiei 2021 au prioritate la interviu și angajare. 

Author: Editura Științifică LUMEN