Editura Lumen celebrează Ziua Mondială a Filosofiei 2021 cu oportunități de publicare gratuită pentru iubitorii de filosofie

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen WPD2021 lumen

Ziua Filosofiei este într-o strânsă legătură cu luna noiembrie deoarece aceasta este sărbătorită anual în cea de-a treia zi de joi a acestei luni. Sărbătorim filosofia în virtutea contribuției pe care aceasta o are la dezvoltarea fiecărui individ în parte, a fiecărei societăți și a gândirii umane universale. De la practica zilnică a filosofiei până la studiul și asumarea ei ca o disciplină teoretică, filosofia nu face altceva decât să stimuleze: gândirea, susținerea rațională a opiniilor și argumentarea lor, dialogul între culturi diferite având drept rezultat final implementarea unor valori morale sănătoase și necesare individului contemporan.

În virtutea celebrării aceste zile atât de importante pentru omul modern, Editura Lumen oferă o serie de oportunități autorilor pasionați de filosofie prin: deschiderea unui apel la lucrări științifice – carte și articole științifice în domeniul filosofiei.

Publică-ți manuscrisul/teza de doctorat gratuit |

Așteptăm în redacție volumul tău – volum individual, teză de doctorat, spre a fi evaluat în vederea publicării în colecția Dimensiuni culturale a Editurii LUMEN.

Daca volumul tău va fi cel ales pentru publicare, Editura LUMEN îți va fi alături în distribuirea acestuia la nivel internațional.

Începând din februarie 2020, Editura Științifică Lumen a încheiat cu Ingram Content Group un parteneriat prin care, prin intermediul bazei de date Ingram și al Global Connect Program, cărțile LUMEN incluse în Programul LUMEN – Ingram sunt puse la dispoziția celor mai importante biblioteci și librării virtuale din lume, între care Amazon, Barnes & Noble, bookdepository.com, searchworks.stanford.edu,  logobook.ru, etc.

Ingram Content Group este cel mai mare distribuitor de carte la nivel global, care va face posibilă distribuția cărților Lumen în Statele Unite ale Americii, Australia și întreaga Europă, atât în format fizic, cât și în format digital, pentru a ajunge la cititorii din întreaga lume, facil, rapid și cu costuri competitive. Platforma de comenzi Ingram va permite plasarea cărților Lumen cu cerere pe piața internațională, micșorând distanțele dintre noi și cititorii nostri. Pentru detalii contactează editura LUMEN.

Publicarea gratuită de volume individuale sau teze de doctorat în domeniul filosofiei, va fi disponibilă pentru primul clasat în urma evaluărilor interne, realizate de editura LUMEN, a tuturor propunerilor primite în redacție. Manuscrisele, în format Word, sunt așteptate spre evaluare pe adresa redacției: edituralumen@gmail.com. Pentru trimiterea manuscrisului, concurenții sunt rugați să folosească ca titlu pentru email codul: „Propunere WPD2021book100%free”.

Termenul limită de trimitere este 1 decembrie 2021.

Publică-ți articolul științific gratuit |

De asemenea, poți propune spre evaluare articolul tău științific în domeniul filosofiei, în limba engleză, în jurnalul open access Logos Universality Mentality Education Novelty: Philosophy & Humanistic Sciences.

Jurnalul se bucură de o largă vizibilitate fiind indexat în: ICI Journals Master List – Index Copernicus; CEEOL; ERIH PLUS; Ideas RePeC; Econpapers; Socionet; CrossRef; KVK; WorldCat; Google Scholar, EBSCO.

Propune articolul tau pana la 1 decembrie 2021, direct pe website-ul jurnalului https://lumenpublishing.com/journals/index.php/lumenphs .

Doar articolele înregistrate online pe platforma jurnalului vor fi luate în considerare spre evaluare.

În înscrierea articolului te invităm să urmezi condițiile de publicare disponibile pe site-ul oficial, și în secțiunea „comments to editor„ să menționezi codul “Article Proposal WPD2021free100%”

 

Author: Editura Științifică LUMEN