Distribuie cartea al cărei autor ești prin Librariavirtuala.com !

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen librariavirtuala WP

Librariavirtuala.com , o platformă lansată sub egida SC Lumen Media SRL, cu 20 de ani de experiență în vânzarea online de carte, oferă începând de astăzi posibilitatea autorilor să își distribuie volumele către cititori în mod direct, simplu și eficient, pe teritoriul întregii țări.

Acei autori care:
– au publicat carte științifică sau literară, pentru care editura care a produs cartea nu are un drept de difuzare exclusivă, chiar dacă aceste volume sunt puse în vânzare și pe alte platforme online,
– doresc să își valorifice volumele primite cu titlul de drepturi de autor la momentul publicării cărții,
o pot face prin intermediul nostru, în regim de consignație, trimițându-ne, pentru început, un număr de 1-5 volume din cartea pe care doresc să o difuzeze.

Librariavirtuala.com oferă acest serviciu autorilor, indiferent de domeniul de publicare al cărții – științific sau literar.

Rabatul nostru comercial va fi între 25% și 45% din prețul volumului, în funcție de domeniul în care se încadrează cartea și nivelul de interes pe piață al volumului,urmând a fi stabilit de la caz la caz, direct cu autorul.

Remiterea către autor a sumelor încasate în urma vânzării cărților se va face la momentul acumulării unei sume minime din vânzări, care va fi stabilită de comun acord cu autorul.

Dacă doriți să distribuiți volumul dumneavoastră prin intermediul platformei Librariavirtuala.com, ne puteți contacta la adresa de e-mail distributie@librariavirtuala.com

Vă așteptăm alături de Librăriavirtuală.com, pentru ca împreună să facem volumul dumneavoastră să ajungă la cât mai mulți cititori!

Author: Editura Științifică LUMEN