Cercetări, studii și abordări în științele umaniste. Politologie – Manuela PARAIPAN, Simona Gabriela SÎNZIANU, Costică DUMBRAVĂ, Salomeea ROMANESCU, Timea CSETNEK

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen paraipan

CERCETĂRI, STUDII ȘI ABORDĂRI ÎN ȘTIINȚELE UMANISTE. POLITOLOGIE

Manuela PARAIPAN, Simona Gabriela SÎNZIANU, Costică DUMBRAVĂ, Salomeea ROMANESCU, Timea CSETNEK

LUMEN – Copyright © 2006 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         

PAGINI: 177         

LIMBA: Română

ISBN: 978-973-7766-73-1

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

CUMPĂRĂ PRIN: Edituralumen.ro

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

În fiecare etapă a istoriei au fost auzite voci ale protestului împotriva opresiunii şi în fiecare epocă, viziunea respectării libertăţii şi drepturilor individului a fost pusă la îndoială. Odată cu trecerea timpului aceste voci şi viziuni au fost transformate în programe sociale care au fost mai apoi încorporate în constituţiile statelor suverane. Totuşi conflictele, războaiele şi regimurile despotice au răsturnat frecvent temelia drepturilor câştigate de-a lungul anilor. (Manuela Paraipan)


Domenii de interes:

  • științe politice
  • istorie socială, politică și militară
  • naționalism
  • conflict politic

DESPRE AUTORI

SALOMEEA ROMANESCU este Doctor în Relații Internaționale și Lingvistică în cadrul Universității din București. Este expert în Drepturi Umane, Profesor Inspector pentru minorități, Expert și Analist Politic în Relații Internaționale și Integrare Europeană. Deține certificat de Educație Multiculturală, de limba franceză, sârbă, spaniolă și portugheză atestate de Consiliul Europei. Principalele sale domenii de interes includ drepturile omului, integrarea europeană, drepturile la educației ale minorităților și migranților.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN