Vino sa fii redactor la Editura Lumen!

Vei spune ca nimeni nu te-a invatat sa fii redactor la o editura si nici nu ai de unde invata asta, insa activitatea editoriala ti se pare, totusi, fascinanta.

Noi iti spunem asa: te vom invata, te vom ajuta, te vom primi in familie si vei descoperi ca activitatea editoriala e chiar mai fascinanta decat ti-ai fi putut imagina.

Ce trebuie sa stii tu? E nevoie sa fii bun cunoscator de limba engleza, sa ai cunostinte avansate CorelDRAW, Microsoft Word, abilitati avansate de paginatie, editare text.

Noi te asteptam alaturi de noi la un job cu norma intreaga, de 8 ore pe zi, care are avantajul de a se desfasura atat de la domiciliul tau, cat si de la sediul angajatorului, dupa caz (in functie de situatia epidemiologica, noi speram sa fim alaturi si fizic la sediul din Iasi, str. Sucidava, nr. 6), cu contract de munca pe durata determinata de 6 luni (pentru inceput, atat cat sa fii sigur ca indragesti meseria si oamenii, dupa care suntem siguri ca vei vrea si tu si vom vrea si noi sa te alaturi echipei Lumen fara termen si cu toate panzele sus). Toti suntem tineri, avem multe idei bune si curajul de a le pune in practica, ne place sa incercam lucruri noi si sa ne “imbogatim” cu… oameni. Speram sa fii unul dintre ei!

Trimite CV-ul tau si aplica pentru jobul de redactor la EDITURA LUMEN, cu un e-mail trimis la adresa edituralumen@gmail.com , pana pe 30 septembrie 2021.

Author: Editura Științifică LUMEN