Vol. 5, 2018 | 10th LUMEN International Scientific Conference Rethinking Social Action. Core Values in Practice | RSACVP 2018 | 20-21 April 2018 | Suceava – Romania
Antonio SANDU, Tomita CIULEI (editori)
LUMEN – Copyright © 2018 – Colecția CONFERENCE PROCEEDINGS
FORMAT: Tipărit
LIMBA: Engleza
ISSN (print): 2601 – 2510
ISSN (on-line): 2601 – 2529
ISSN–L: 2601 – 2510
ISBN: 978-1-910129-17-3
CUMPĂRĂ ÎN ROMÂNIA PRIN: edituralumen.ro, emag.ro
DISPONIBIL OPEN ACCES – Vezi volum
GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE
Descriere:
Volumul intitulat ,,Rethinking Social Action. Core Values in Practice. RSACVP 2017″, editat de Antonio SANDU si Tomita CIULEI, a fost publicat ca urmare a celei de a X-a editii a conferintei stiintifice nationale Rethinking Social Action. Core Values in Practice. RSACVP 2018, care a avut loc in perioada 20-21 aprilie 2018 in Suceava, Romania, organizata de Centrul de Conferinţe LUMEN.
Domenii de interes:
- Sociologie, comunicare, asistenta sociala, antropologie
- Filosofie aplicata, etica, etica aplicata, bioetica, istorie, studii religioase, lingvistica, arta, arhitectura
- Psihologie, stiintele educatiei, sport
- Politologie, studii europene, relatii internationale
- Drept public, drept privat
- Management, marketing, economie
- Sanatate publica, stiinte socio-umane in domeniul medical
Indexari in baze de date internationale:
- Crossref
- EconPapers RePEc
- IDEAS RePEc
- CEEOL
- depusa in vederea evaluarii in Clarivate Analytics – Web of Sciences
CUPRINS
DESPRE EDITORI
Antonio Sandu. Prof. Univ. Dr. Cadru didactic titular în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, cercetator coordonator in cadrul Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN. Principalele sale domenii de interes includ etica, bioetica, asistența socială și filozofia socială. Contribuțiile originale ale activităților științifice ale prof. univ. dr. Antonio Sandu pornesc de la construcția socială a realității și construcționismul social, văzute dintr-o perspectivă semiologică. Autorul analizează construcția socială a realității, dezvoltând propria sa versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma construcționistă și teoria acțiunii comunicative.
CONF. UNIV. DR. TOMITA CIULEI – Este cadru didactic la Facultatea de Stiinte Politice, Litere si Comunicare din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste. Este licentiat in filosofie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, doctor in stiinte umaniste, specializarea filosofie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si absolvent al studiilor academice postuniversitare in specializarea Stiintele comunicarii la Universitatea din Bucuresti. Interesele sale de cercetare vizeaza domenii precum: logica, teoria argumentarii, empirismul clasic, gnoseologia, retorica, metodologia cercetarii, fiind autor a numeroase volume si articole de specialitate pe aceste teme. Intre lucrarile publicate se numara urmatoarele…