Notiuni si expresii financiare – Veronica GROSU, Elena HLACIUC, Marian SOCOLIUC

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen 38 Grosu

NOTIUNI SI EXPRESII FINANCIARE

Veronica GROSU, Elena HLACIUC, Marian SOCOLIUC

LUMEN – Copyright © 2013 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 214          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-352-4

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

CUMPĂRĂ IN ROMANIA PRIN: Librăria Virtuală, Emag, elefant.ro, booksonline.ro, okazii.ro, librarie.net

CUMPĂRĂ ÎN STRĂINĂTATE PRIN: amazon.com, amazon.de, amazon.fr, amazon.es, amazon.it, amazon.co.uk, amazon.ca, amazon.in, amazon.sg, amazon.ae, amazon.co.jp.

VIZUALIZEAZĂ CARTEA PE Google Books

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

Lucrarea de fata, rod al muncii de documentare, interpretare, selectie si ordonare, depusa de un microcolectiv de cadre didactice de la Facultatea de Economie si Adminstratie Publica, din cadrul Universitatii ”Stefan cel Mare” din Suceava, apare intr-un context in care necesitatea unui instrument care sa permita accesul facil la intelegerea unor termeni si expresii dintr-un domeniu important, cum este cel financiar, este cat se poate de acuta. (Prof. univ. dr. Ionel BOSTAN)


Domenii de interes:

  • administratie publica
  • economie
  • notiuni financiare

DESPRE AUTORI


Veronica GROSU este Profesor Universitar Dr. și Conducător de doctorat în specializarea contabilitate în cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. A obținut titlul de Doctor în Științe Economice în 2009 la Universitatea de Vest din Timişoara. A desfășurat stagii de pregătire postdoctorală la Savonia University din Finlanda și Parma University din Italia.

Vezi detalii…

Marian SOCOLIUC este Lector Univ. Dr. la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, desfășurând activități didactice și de cercetare în domeniul contabilității. Are studii în economie, din 2011 deținând și titlul de Doctor. Deține Diplomă de studii postdoctorale în cadrul proiectului „Societatea cunoașterii dinamism prin cercetare” și a absolvit programul de bursă doctorală a Universității din Verona. A publicat numeroase volume în calitate de coautor și peste 50 de lucrări indexate în baze de date internaționale.

Vezi detalii…

Elena HLACIUC este Profesor Universitar și Conducător de doctorat în cadrul Facultății de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. Printre materiile predate se numără Contabilitate financiară, Contabilitate managerială aprofundată, Evaluarea organizațiilor și Contabilitate creativă. Deține titlul de Doctor în Contabilitate la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi, ca urmare a susținerii tezei cu titlul „Calculaţia costului în societăţile comerciale din industria construcţiilor de maşini”.

Vezi detalii….

Author: Editura Științifică LUMEN