Vol. 3 | New Approaches in Social and Humanistic Sciences. NASHS 2017 – Veaceslav MANOLACHI, Cristian Mihail RUS, Svetlana RUSNAC (editori)

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen 5 NASHS2017

Vol. 3, 2018 | NEW APPROACHES IN SOCIAL AND HUMANISTIC SCRIENCES. NASHS 2017

Veaceslav MANOLACHI, Cristian Mihail RUS, Svetlana RUSNAC (editori)

LUMEN – Copyright © 2018 – Colecția CONFERENCE PROCEEDINGS

FORMAT: Tipărit       

PAGINI: 585         

LIMBA: Engleza

ISSN (print): 2601 – 2510

ISSN (on-line): 2601 – 2529

ISSN–L: 2601 – 2510

ISBN: 978-1-910129-15-9

DISPONIBIL OPEN ACCESS – Vezi volum

CUMPĂRĂ  ÎN ROMÂNIA PRIN: emag.ro

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

Volumul intitulat ,,New Approaches in Social and Humanistic Sciences. NASHS 2017″, editat de Veaceslav MANOLACHI, Cristian Mihail RUS, Svetlana RUSNAC, a fost publicat ca urmare a celei de a III-a editii a conferintei stiintifice internationale central si est-europene New Approaches in Social and Humanistic Sciences. NASHS 2017, care a avut loc in perioada 8-10 iunie 2017 in Chisinau, Republica Moldova, organizata de Centrul de Conferinţe LUMEN.


Domenii de interes:

  • Sociologie, comunicare, asistenta sociala, antropologie
  • Filosofie aplicata, etica, etica aplicata, bioetica, istorie, studii religioase, lingvistica, arta, arhitectura
  • Psihologie, stiintele educatiei, sport
  • Politologie, studii europene, relatii internationale
  • Drept public, drept privat
  • Management, marketing, economie
  • Sanatate publica, stiinte socio-umane in domeniul medical

Indexari in baze de date internationale:


CUPRINS


ACEASTA CARTE A FOST CITATA IN URMATOARELE LUCRARIDESPRE EDITORI


PROF. UNIV. DR. VEACESLAV MANOLACHI  este absolvent de studii de licență la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, specializare în Educație Fizică și Sport, precum și studii doctorale și postdoctorale la Academia de Educație Fizică și Sport “PF Lesgaft” din Sankt Petersburg, Federația Rusă. Este autor a 11 monografii, 5 manuale, 20 de lucrări științifico-metodice, a peste 170 de articole stiintifice.

Vezi detalii…

CRISTIAN MIHAIL RUS este conf. univ. dr. la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Este doctor in stiintele educatiei, diploma obtinuta la Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, Chişinău, Republica Moldova. Intre activitatile sale, se remarca urmatoarele: 2007, 2008, 2009, 2010-membru în comitetul de organizare al Concursului Micul Olimpic, derulat în parteneriat cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Cercul Olimpic „Maricica Puică”; 2007, 2008, 2009, 2010-membru în comitetul de organizare al Crosului olimpic derulat în parteneriat cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român…

Vezi detalii…

SVETLANA RUSNAC este Psiholog, psihoterapeut, conferențiar universitar, șef Catedră Psihologie și Științe ale Educației, decan Facultate Științe Sociale și ale Educației – Universitatea Liberă Internațională din Moldova. Este doctor in psihologie, titlu obtinut din partea Universitatii „Al. I. Cuza” din Iaşi, Facultatea de Filosofie, Sectia Psihologie. Este absolventa studiilor de licenta in filologie la Universitatea de Stat din Chişinău, Facultatea de Filologie , si a studiilor de licenta in specializarea stiinte politice la Universitatea de Științe Politice, Sankt-Petersburg, Rusia, detinand si titlu de master in specializarea Științe Sociale,  Pihologie clinciă și consiliere psihologică, diploma obtinuta din partea Universitatii Libere Internaționale din Moldova.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN