Manual pentru cursantii programului de formare profesionala Asistent relatii publice si comunicare – Antonio SANDU, Simona PONEA, Oana BRADU

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen manual

MANUAL PENTRU CURSANTII PROGRAMULUI DE FORMARE PROFESIONALA ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE

Antonio SANDU, Simona PONEA, Oana BRADU

LUMEN – Copyright © 2011 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 98         LIMBA: Română

ISBN: 978-973-166-434-7

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

 

 

CUMPĂRĂ PRIN: Edituralumen.ro

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

Schema clasică a comunicării poate fi considerat un proces ce implică două sau mai multe persoane, ce vizează transferul de informaţie între acestea. Informaţia este codificată în semne, care în general sunt în întregime arbitrare prin raportare la ceea ce semnifică. Un cuvânt nu descrie totul, mai rămâne întotdeauna ceva de spus. Semantica generală este o practică care vizează eliberarea din constrângerile limbajului formal, guvernat de legile logicii aristotelice. (Autorii)


Domenii de interes:

  • științele comunicării
  • științe administrative
  • științele educației

DESPRE AUTORI

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza antonio sandu

PROF UNIV. DR. HABIL. ANTONIO SANDU este cercetător coordonator al Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, directorul Editurii LUMEN şi preşedintele Asociaţiei LUMEN, autor, coautor sau coordonator a peste 40 de volume şi autor sau coautor a peste 150 de articole ştiinţifice în domeniul sociologiei, filosofiei, justiției restaurative, eticii aplicate, asistenței sociale etc. Contribuția originală a activității științifice a autorului pornește de la construcția socială a realității și construcționismului social, așa cum se prezintă acestea din perspectivă semiologică. Prof. Antonio Sandu analizează construcția socială a realității dezvoltând propria versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma constructivistă și teoria acțiunii comunicative.

Vezi detalii…

SIMONA PONEA este asistent social, asistent de recrutare și a desfășurat activități de volunariat în cadrul asociațiilor cu specific umanitar. Deține diplomă de Master în cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice și de licență, specializarea Asistență Socială, ambele acordate în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Deține certificat de formator, având competențe în formarea adulților, analizare nevoii de formare și metodologia formării adulților. A publicat numeroase capitole, articole și recenzii în volume și reviste cu specific socio-uman.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN