Mă doresc înapoi mie? – Alexandra HUIDU

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen HUIDU Ma doresc inapoi mie

MĂ DORESC ÎNAPOI MIE?

Alexandra HUIDU

LUMEN – Copyright © 2018 – Colecția POESIS & BELETRISTICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 496          LIMBA: Română

ISBN: 978-973-166-496-5

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

CUMPĂRĂ PRIN: Edituralumen.ro, Libraria Virtuala

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Fragment din volum:

Analizând-o pe ea se cunoscu pe sine, confruntându-și lipsurile și speranțele, iar lucruri care până atunci fuseseră centrul universului său își pierdură importanța și alte nevoi ieșiră la suprafață, Călin realizând că așteptaseră acolo, în umbră, din totdeauna. Avea senzația că alergase toată viața fără să știe, căutând… căutând mereu… ceva… pe el… un rost, un motiv, un scop. Derulă șirul amintirilor, al petrecerilor, prietenilor, conflictelor, femeilor, rămase epuizat încercând să regăsească în ele ceea ce înainte îl făcuse să se considere împlinit, dar nu află decât că dincolo de toate plutea un adevăr care până atunci îi scăpase, care îl eluda în continuare, dar de care nu mai dorea să fugă.

Era ca și când axele lumii lui s-ar fi schimbat dintr-o dată, iar el nu mai reușea să le găsească și să se integreze în noua ordine, pierduse direcția drumului de la minus la plus, se diseca pe sine și punea sub semnul întrebării orice decizie pe care o lua, neștiind ce mai rămăsese sigur, pe ce se mai putea baza. Orbecăia, nereușind să își dea seama de ce toate erau exact invers decât fuseseră până atunci și nimic nu îl mai mulțumea, avea mereu sentimentul că ar fi trebuit să facă ceva pentru a da un sens… nici el nu știa de ce, pentru ce, cui, cum.


CUPRINS


CAPITOLUL I (pp. 5-18) – Nu vreau să vorbesc despre asta

CAPITOLUL II (pp. 19-51) – Nu cred că am ajuns încă la… excesiv

CAPITOLUL III (pp. 52-93) – Ai voie să nu fii perfectă

CAPITOLUL IV (pp. 94-185) – Va afla ce înseamnă să fii bărbat

CAPITOLUL V (pp. 186-215) – Adio, Călin!

CAPITOLUL VI (pp. 216-264) – Cerere în căsătorie corporatistă

CAPITOLUL VII (pp. 265-288) – Cu fetele cuminți te însori

CAPITOLUL VIII (pp. 289-304) – Dubla a doua o filmăm fără lacrimi

CAPITOLUL IX (pp. 305-348) – Du-te ca un învingător

CAPITOLUL X (pp. 349-441) – În noaptea asta nu mai plec nicăieri

CAPITOLUL XI (pp. 442-494) – Asta ce îţi spune?


DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza cropata

ALEXANDRA HUIDU este doctorandă în cadrul Şcolii Doctorale de Sociologie a Universităţii din Oradea, România, în cotutelă cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. De asemenea, este cercetător în cadrul Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, Iaşi, România şi cercetător asociat în cadrul Laboratorului de Sociologia Familiei şi a Cuplului Conjugal din cadrul Institutului de Sociologie al Academiei Române, Bucureşti, România. Alexandra Huidu este licenţiată în drept a Universităţii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, deţine un master în specializarea ,,Ştiinţe Penale”, obţinut la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi a activat timp de 12 ani ca avocat în cadrul Baroului Iaşi, România.  Principalele sale domenii de interes vizează reproducerea umană asistată medical, statutul embrionului uman, cercetarea pe celule stem, ingineria genetică, etica cercetării pe subiecţi umani, pe care le abordează din perspectivă interdisciplinară: juridică, sociologică şi bioetică. Este autoarea volumelor„Incursiune în contractele aleatorii. Renta viageră și întreținerea” (Editura Științifică LUMEN, Iași, România, 2006) și  ,,Reproducerea umană medical asistată. Etica incriminării versus etica biologică. Studiu de drept comparat” (Editura Științifică LUMEN, Iaşi, România, 2009, ediţia a II-a revizuită şi adăugită în 2018), precum şi a mai multe studii şi articole în domeniile menţionate mai sus.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN