Regimuri matrimoniale potrivit dispozițiilor din Noul Cod civil – Nadia Cerasela ANIȚEI

35,00 lei

REGIMURI MATRIMONIALE POTRIVIT DISPOZIŢIILOR DIN NOUL COD CIVIL
Nadia Cerasela ANIŢEI

LUMEN – Copyright © 2011 – Colecția JURIDICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 197          LIMBA: Română

2 în stoc

SKU: 133 Categorii: ,

Descriere

REGIMURI MATRIMONIALE POTRIVIT DISPOZIŢIILOR DIN NOUL COD CIVIL

Nadia Cerasela ANIŢEI

LUMEN – Copyright © 2011 – Colecția JURIDICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 197          LIMBA: Română

ISBN:  978-973-166-288-6

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen PAINT POWER POINT PREVIZUALIZARE 2


EVENIMENTE ŞI RECENZII


RECENZIE 

PROF. UNIV. DR. CĂLINA JUGASTRU, Facultatea de Drept ,,Simion Bărnuţiu” a Universităţii ,,Lucian Blaga” din Sibiu – Nadia-Cerasela Anitei. Matrimonial Regimes under the Provisions of the New Civil Code, Editura Științifică Indra Vergal, Munchen, Germania, 2011 /Regimurile Matrimoniale potrivit dispoziiilor din Noul Cod civil, Editura Științifică Lumen, Iaşi, 2011. Journal of Legal Studies, VI (S1),  2011, pp. 471-474.

Observăm integrarea perfectă în dezbaterile relațiilor de proprietate între soți, în prezența regimurilor matrimoniale așa cum sunt ele reglementate de noul Cod civil. Toate acestea converg spre prezentarea exhaustivă a probleme legate de regimurile matrimoniale. Și concluzia care apare din munca – păstrarea regulilor care s-au dovedit a fi viabil, împreună cu relocarea anumitor aspecte, prin recepție de noi interpretări posibile – se potrivește perfect modelului european tendințe, îmbibate cu pragmatism. Nivelul de cunoștințe în acest domeniu este prezentat pe larg; pornire din aceasta, autorul a făcut o serie de observații pertinente despre regimuri matrimoniale. Credem că această lucrare va fi utilă atât pentru teoreticieni, practicieni, doctoranzi, masteranzi, studenți și tuturor celor interesați în regimurile matrimoniale.


DESPRE AUTOR


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen POZA NADIA ANITEI

PROF. UNIV. DR. NADIA CERASELA ANIŢEI (DARIESCU) este cadru didactic în cadrul Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Avocat în Baroul Iași, membru în comitetul științific și recenzor al Editurii LUMEN, redactor șef al revistei Journal of Legal Studies, publicată de Editura Științifică LUMEN, membră a ARACIS București și a Centrului European de Drepturile Omului, președinte și fondator al Asociației Internaținale de Drept și Științe Conexe. Autoare a peste 17 monografii, 9 cursuri științifice cu profil didactic și 80 de articole științifice, Nadia Cerasela Aniței este unul dintre cei mai vechi și mai prolifici autori ai Editurii LUMEN.

Vezi detalii…

Informații suplimentare

Greutate0,5 kg

Author: Editura Științifică LUMEN