Fundamentele jurnalismului pentru adolescenți – Bogdan BAGHIU, Tomiţă CIULEI, Antonio SANDU

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen baghiu

FUNDAMENTELE JURNALISMULUI PENTRU ADOLESCENȚI

Bogdan BAGHIU, Tomiţă CIULEI, Antonio SANDU

LUMENCopyright © 2007 – Colectia DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Paperback         PAGINI: 51          LIMBA: Romana

ISBN: 978-973-166-116-2

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

CUMPĂRĂ  ÎN ROMÂNIA PRIN: edituralumen.rolibrarie.oceanus.ro

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

În societatea contemporană mass-media tinde să devină un actor concurenţial din ce în ce mai redutabil pe piaţa educaţională faţă de formuleleeducaţiei formale. Multiplicarea exponenţială a modalităţilor de transmitere a informaţiei în regimdigital a condus la crearea de noi forme de mediere publică a realităţii imediate. Din punctul de vedereal acceptării şi asimilării noilor tehnologicomunicaţionale, tânăra generaţie este o categorieprivilegiată, însă aspectul diseminării informaţionale o dezavantajează. Relaţia cu massmedia a tinerei generaţii se produce acum în timpreal, drumul parcurs astăzi de un tânăr până la oştire mass-media fiind unul infinit mai mic spre deosebire de reprezentanţii altor generaţii. (Bogdan Baghiu)


Domenii de interes:

  • științele comunicării
  • jurnalism
  • studii culturale

DESPRE AUTORI

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen ciulei picCONF. UNIV. DR. TOMITA CIULEIEste cadru didactic la Facultatea de Stiinte Politice, Litere si Comunicare din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste. Este licentiat in filosofie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, doctor in stiinte umaniste, specializarea filosofie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si absolvent al studiilor academice postuniversitare in specializarea Stiintele comunicarii la Universitatea din Bucuresti.

Vezi detalii…

 

 

 

 

 

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Antonio SANDU 683x1024 1

Antonio SANDU. Prof. Univ. Dr. Cadru didactic titular în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, cercetator coordonator in cadrul Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN