Vol. 4 | Communicative Action and Transdisciplinarity in the Ethical Society. CATES 2017 – Tomita CIULEI, Gabriel GORGHIU (editori)

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen 4 CATES2017

Vol. 4, 2018 | 9th LUMEN International Scientific Conference Communicative Action & Transdisciplinarity in the Ethical Society | CATES 2017 | 24-25 November 2017 | Targoviste, Romania

Tomita CIULEI, Gabriel GORGHIU (editori)

LUMEN – Copyright © 2018 – Colecția CONFERENCE PROCEEDINGS

FORMAT: Tipărit         

PAGINI: 423         

LIMBA: Engleza

ISSN (print): 2601 – 2510 ISSN (on-line): 2601 – 2529 ISSN–L: 2601 – 2510 ISBN: 978-1-910129-16-6

DISPONIBIL OPEN ACCES – Vezi volum

CUMPĂRĂ  ÎN ROMÂNIA PRIN: emag.ro

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

Volumul intitulat ,,Communicative Action and Transdisciplinarity in the Ethical Society”, editat de Tomita CIULEI, Gabriel GORGHIU, a fost publicat ca urmare a celei de a IX-a editii a conferintei stiintifice internationale Communicative Action and Transdisciplinarity in the Ethical Society. CATES 2017, care a avut loc in perioada 24-25 noiembrie 2017 in Targoviste, Romania, organizata de Centrul de Conferinţe LUMEN.


Domenii de interes:

  • Sociologie, comunicare, asistenta sociala, antropologie
  • Filosofie aplicata, etica, etica aplicata, bioetica, istorie, studii religioase, lingvistica, arta, arhitectura
  • Psihologie, stiintele educatiei, sport
  • Politologie, studii europene, relatii internationale
  • Drept public, drept privat
  • Management, marketing, economie
  • Sanatate publica, stiinte socio-umane in domeniul medical

Indexari in baze de date internationale:


CUPRINS


ACEASTA CARTE A FOST CITATA IN URMATOARELE LUCRARIDESPRE EDITORI


Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen ciulei picCONF. UNIV. DR. TOMITA CIULEIEste cadru didactic la Facultatea de Stiinte Politice, Litere si Comunicare din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste. Este licentiat in filosofie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, doctor in stiinte umaniste, specializarea filosofie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si absolvent al studiilor academice postuniversitare in specializarea Stiintele comunicarii la Universitatea din Bucuresti. Interesele sale de cercetare vizeaza domenii precum: logica, teoria argumentarii, empirismul clasic, gnoseologia, retorica, metodologia cercetarii, fiind autor a numeroase volume si articole de specialitate pe aceste teme. Intre lucrarile publicate se numara urmatoarele…

Vezi detalii…

 

 

 

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen poza gabriel gorghiuPROF. UNIV. DR. GABRIEL GORGHIU – Cadru didactic al Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, are h-index 16 in Google Scholar si i10-index 36 in Google Scholar. A publicat peste 225 de articole si volume stiintifice, in autorat unic, ca si coautor sau in calitate de editor sau coordonator. A participar la sute de conferinte nationale si internationale, din tara si din strainatate.

Vezi detalii…

Author: Editura Științifică LUMEN