Cartile LUMEN la nivel global prin INGRAM

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen site LUMEN goes global

Incepand cu luna Februarie 2020, Editura Științifică Lumen a incheiat cu Ingram Content Group un parteneriat prin care, prin intermediul bazei de date Ingram si al Global Connect Program, cartile LUMEN incluse in Programul LUMEN – Ingram sunt puse la dispozitia celor mai importante biblioteci si librarii virtuale din lume, intre care Amazon, Barnes & Noble, bookdepository.com, searchworks.stanford.edu,  logobook.ru, etc.

Ingram Content Group este cel mai mare distribuitor de cartrte la nivel global, care va face posibila distributia cartilor Lumen in Statele Unite ale Americii, Australia si intreaga Europa, atat in format fizic, cat si in format digital, pentru a ajunge la cititorii din intreaga lume, facil, rapid si cu costuri competitive. Platforma de comenzi Ingram va permite plasarea cartilor Lumen cu cerere pe piata internationala, micsorand distantele dintre noi si cititorii nostri.

Peste 27.000 de lanturi de librarii fizice si virtuale, precum si biblioteci din intreaga lume vor fi informate constant despre cartile LUMEN, care vor fi disponibile la difuzare catre aceste biblioteci prin Ingram. Vom reveni in curand cu detalii despre Programul LUMEN – Ingram.

Author: Editura Științifică LUMEN